Win 7 Youube sorunu

boogeymanu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar win 7 yüklü olan pc de birçok dns denedim ama bir türlü youtube a giremedim laptopta vista yüklü ve onunla denediğimde girebiliyorum. acaba win 7 bir engellememi yapıyor. hhtunnel ile felan girebiliyorum win 7 ile ama normal direk giriş yapamıyorum...​

Bendede Aynı Sorun Mevcut DNS açan sitelerde Girmeyi Dene Sorun Olmuyor

Bende proğram var giriyor şu an işteyim akşam up yaparım.

dns açan sitelerde sorun yok ordan girebiliyorumda direk giriş yapamıyorum onu alayamadım halen :) diğer pc den girebiliyorken bundan niye giremiyorum onu çözemedim :))

Arkadaşım Youtube Jacker 4 kur + TRK-DNS ayar diye bir program var kendi sitesinden indir dns ayarını yap sonra giriş yapacaktır.Benim taktik bu ve win7 kullanıyorum direk giriş yapıyorum.Girdikten sonra istersen TRK-DNS ayar 'ı silebilirsin ama Jacker 4 kalsın.

programsız sorunu çözdüm sonunda :))

“C:\Windows\System32\drivers\etc” dizini içindeki “hosts” dosyasını masaüstüne kopyalayın ve not defterinde açın. orda bulunan bütün youtube ile ilgili tüm herşeyi silin ve aşağıdaki ayarları yazıp kaydedin. Sonra "hosts" dosyasını etc dizinine tekrardan taşıyıp değiştirin.

Ardından tarayıcınızı kapatıp açtıktan sonra youtube a direk giriş yapabilirsiniz

74.125.127.100 youtube.com
74.125.67.100

Geri