win 7 ultimate 64 bit ekran kartı sorunu

sembaba

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben win7 ultimate 64 bit kurdum dizüstüme ilk başta gayet düzgün çalışıyodu fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda gördüm ki ekran kartı sürücüsünü silmiş aygıt yöneticisinden ekran kartını bulduğumda bu aygıt bilgisayarınızı yeniden başlatana kadar düzgün çalışamaz yazıyordu yeniden başlattım ekran kartını tanıdı fakat kapatıp tekrar açtığımda aynı hatayı yine verdi acaba ne yapmam gerekir ekran kartım da nvidia geforce gt240

çok teşekkür ederim ya ne zamandır uğraşıyodum sonunda oldu yani umarım olmuştur iki kere kapadım tekrar açtım dizüstünü sorun olmadı umarım olmaz da =) tekrar teşekkür ederim

sorunum çözüldü bilgisyarı açıp kapattım baya bekledi silinmedi ekran kartı sürücüsü =) ama şimdi başka bi sorun var msn de görüntülü konuşma yapamıyorum bu sorun iki üç gündür var aslında ilk başta kablosuz ağdan bağlanıyorum diye tahmin ettim fakat kabloluyu denedim yine aynı sonuç güvenlik duvarına baktım engelleme yok neden görüntülü konuşma yapamıyorum

bu seferde webcam driverını dogru yuklememıs olabılırsın
Laptopunun markasını ve serı numarasını yazarsan cozum bulabılırız

ilk iki gün çalışıyodu aslında
asus n51vn280dv laptopum

aslında bnm de böle bi problemim var win7 yüklendi formattan sonra ama ekrandan dolayı sürekli hata veriyor laptop sanırım ekran driveri yüklenmemiş ya da arkadaşta olduğu gibi kapanıp açılınca silindi...en basit oyunlarda bile kasıo ztn fazla da oyun açmıyor... laptop ın markası casper nirvana... nvidia driver linki verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler:001_cool:

Geri