Win 7 Sorun

spestnaz

New member
Reaction score
0
Yaklaşık 3 ay önce Dell Studio 1557 aldım. 1 2 ay önce de COD 4 MW i hiç kasmadan oynuyordum ama şimdi açtıktan 10 15 dakika sonra kare kare takılarak oynuyor. Bu neden oluyor acaba? Bir de harddisk tek parçaydı, 2 ye ayırdım. Ayırdığım sürücüye xp kurmak istedim ve bunu yaklaşık 4 5 farklı cdden denedim ama her seferinde boot kısmını geçtikten sonra, formata geçmeden mavi ekran hatası aldım (aşağıdaki hata). Bunun neden kaynaklandığı hakkında bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 50
BCP1: FFFFFA8103B5A3E0
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF88002630037
BCP4: 0000000000000005
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\070710-19359-01.dmp
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-31855-0.sysdata.xml

Teşekkürler

ram de sorun olabilir.

memtest programı ile ram testi uygulayabilirsin.

memtest iso sunu cd ye yazdırıp onla başlatman gerek.

birde diğer diskte verilerini alabilirsen.

bütün disklere format at tek parça yap.

yani ne var ne yok silinsin.bide öle dene.

çünkü bu tür yükleme öncesinde oluşan hatalar diskten de olabiliyo.

ve böle çözülebiliyo...

kemalin dedıgı gıbı dıskde sorun olmus olabılır o yuzden yavaslama yapmıstır bence format at sımdı harddıskkını fazla zorlamanın bır anlamı yok

Teşekkürler. Ben recover yapmamıştım ama şimdi harddiskte system recovery diye bi dosya var. O ne işe yarar? bir de şimdi yedekleme yapsam onunla format atabilir miyim??

Teşekkürler. Ben recover yapmamıştım ama şimdi harddiskte system recovery diye bi dosya var. O ne işe yarar? bir de şimdi yedekleme yapsam onunla format atabilir miyim??

o recovery sistemin yedeğidir.

dell sana bi dvd vermiştir işte o dvd ile başlatarak ( hiç denemedim ) o recovery ile sistemini ilk günkü hale getirebiliyorsun.

bilgisayarına format atar ama recovery yine kalır.

ben ne var ne yok recovery de dahil hepsini silmiştim kendim win 7 kurmuştum.

sende eğer verilerini almış isen sistemini ilk günkü hale getirmek istiyorsan o yolu deneyebilirsin.

Ya win 7 64 bit orjinal yüklediler, kaybetmek istemiyorum :D :D Ama cs 1.6 yla uyumluluk sorunu çıkardı, kafayı yedirtti bana :D Neyse, ben o DVD ye bakayım. Çok teşekkürler :)

Geri