win 7 net sorunu

prof_21

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bugün öğlen pc yi kapattım yarım saat sonra geldim tekrar açtım bi de baktım ki net gitmiş. Ağ bağlantılarını kontrol ettim hiç bi sorun gözükmüyor. her şey tamam. sonradan format attım vistaya düştüm hiç bi işleme gerek kalmadan nete girebildim. Ama ben tekrar win 7 yi kullanmak istiyorum. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.:crying:

Modem modeliniz nedir? Modemin ışıklarından hangileri yanıyor?

Modeminizin ipsine girerek fiziki bağlantı varmı yokmu bi bakın.

r_Berkay'ın demek istediği şu: Modemlere ayar yapabilmek için modemin kendi ayar sayfası olur.Mesela AirTies modemlere ayar yapabilmek için 192.168.2.1 adresini kullanırsınız.Kullandığınız modemin ayar sayfasının IP adresini Google'dan bulabilirsiniz.

kablosuz kullanıyosan belki driver ı 7 ile %100 uyumlu olmayabilir.

evet bu olabilir çünkü vista lisanslı ama bunun çözümü yokmu yani orjinal win 7 yüklemenin dışında tabii birde kablolu ağ kullanıyorum

hocam win 7 de çözülemeyen birçok sorun var.

bunun biri de forumdada bi arkadaş söz etmişti.

tüm dosyaların mesela exe lerin atıyorum not defteri ile falan açılması.

buna benzer bi sorun du.

adam microsoft a sormuş.onlar bile cevaplayayamış =)

anlıcan üzere kimi sorunlar hala çözülemiyor.

valla bende win 7 kopyası var onu da 3 pc de kullanıyorum bi sorun yok hiçbirinde.

bide chew wga yamasını kullan aktive ederken win 7 yi.

güncellemelerde de dikkat et tabi.orijinallik testi isteyenleri yapma.

benımkı rgınal wın 7 ama bende kablosuz gıremıyorum.bağlantı yok dıyor,sınyal yok. modem ayarlarına baktım ama bırşey değişmedı.aırtıes rt 205 modem var. dışardayken kablosuz gırıyor,benım modem de gırmıyor.????

benımkı rgınal wın 7 ama bende kablosuz gıremıyorum.bağlantı yok dıyor,sınyal yok. modem ayarlarına baktım ama bırşey değişmedı.aırtıes rt 205 modem var. dışardayken kablosuz gırıyor,benım modem de gırmıyor.????

aynısı benimde geçenlerde başıma gelmişti.

sebebi ise bu ultravpn gibi vpn tarzı programlardan dolayı idi.kaldırdım düzelmişti.

birde kablosuz u kısayoldan kapamadığına emin ol =)

bi kere yanlışklı kapamışım format atıyodum nerdeyse =)

o zaman ben vistada devam edecem ne yapalım :vur

kopya windows7 yle alakası yok benimkide kopya.ilk yüklediğinde net olmuyor ethernet driverini yükleyince net geliyor.

kopya windows7 yle alakası yok benimkide kopya.ilk yüklediğinde net olmuyor ethernet driverini yükleyince net geliyor.

hele hacı şu driverı söylermisin bende birden çok ehernet driver var ama hangisini kullanacam bilmiyorum. :001_huh:

Geri