Win 7 De Wireles Şifresi Nasıl Gizlenir ?

egeliedo

New member
Reaction score
0
Meraba arkadaşlar, bende Win 7 ultimate yüklü,

ensağda altta saatin yanında kablosuz vireles modemimizin ismini görüyoruz, modemimizin üzerine sağ tıklayıp özellikler dediğimiz zaman kablosuz ağ özellikleri, güvenlik, tıkladığımızda

Güvenlik türü

Şifreleme türü

ağ güvenlik anahtarı : 73656E6973657669796F72756D

benim modemin şifresi : seniseviyorum

fakat karakterleri göster denilen kutucu işaretleyince yukarıdaki gibi verdiğim kırmızı karakterler çıkıyor

yan komşum gelse bana çaktırmadan kopyalayım metin belgesi olarak belleğine alsa kendi bilgisayarına benim esas şifrem

seni seviyorum değilde yukarıdaki kırmızı karakterleri girse acaba benim modeme bağlanabilirmi????

bu ağ güvenlik anahtarı sekmesini nasıl oradan kaldırabilirim acaba ???

Modeminize girip kablosuz bağlantı kısmından mac filtresini etkinleştirin şifrenizi bilseler bile bağlantı olmayacaktır..

Eğer kendinizde kablosuz olarak bağlanıyorsanız kendi mac adresinizi de girmeniz gerekiyor aksi durumda sizde bağlanamayacaksınız.

Mac adresini görmek için çalıştıra cmd yazın ve entera basın ve ipconfig/all komutunu yazın ve enter layın orda kablosuz ağ bölümünde mac adresinizi görecesiniz..

Tekrar Modeminize girip kablosuz bağlantı kısmından mac filtresi bölümünden bilgisayar ekleyin kısmına mac adresini girin ve okeyleyin.
.

Evet sayın terranova arkadaşım onuda düşündüm fakat ben n95 telefonumdanda modem aracılığıyla nete bağlanıyorum onda sorun çıkarmı
* telefonun girmesine izin verirmi acaba modem?

peki , benim esas şifrem olan seniseviyorum değilde o karmaşık karakterleri girerse benim modem üzerinden bağlanabilirmi benim kotayı bitrebilirmi?? yoksa o karmaşık karakterler temsili bi önemi olmayan karakterlermi acaba ???

ağ güvenlik anahtarı : 73656E6973657669796F72756D bundan bahsediyorsan modemin şifresi biliyorsa girer önemli olan modem şifresi..

anladım arkadaşım yani diyorsun ki; 73656E6973657669796F72756D bu karakterler önemli değil modem arayüz şifresini bilmesi lazım...

modem arayüz şifresini bilmiyorlar, ozaman giremezler, birde 73656E6973657669796F72756D bu karakterleri ben koymadım bilgisayar kendi atamış, benim atadığım kablosuz ağ balantı şifresi seniseviyorum,

O karakterler seniseviyorum un şifrelenmiş hali.İkisinide yazarsan girer farketmez.Mac filtrelersen adam senin mac adresini kopyalar onla girer,gireceği varsa bişey yapamazsın,denenmiştir :)

Geri