Win 7 Acil yardım ((ALARMAAAA ))

prof_21

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Hackhell den Win 7 indirdim. İndirdiğim win 7 ilen pc mi formatladım . Herşey iyiidi hiç bir sorun yoktu bütün programları çalışıyordu fakat internete girrmeme sorunu dışında ... :huh::sneaky2:İnternete girmek istediğimde web sayfası görüntülenemiyor diyor ilk başta sorun internettedir dedim ama servis çagırdıgımda sorunun pc de oldugunu söylediler . ßende mecburiyetten windovs vistaya geçmek zorunda kaldım Lütfen Yardım edin win 7 ye tekrar dönmek istiyorum . :(:durdurun

Ethernet Kartı Sürücüsünü Yükledinmi. ( Ethernetle Baglanıyorsan Tabi =) )

Hayır internede hiç baglanamıyordum . Ama ag bağlantılarımda internet var gözüküyordu .:O

Pcde TV Kartı Falan Varsa Onu Devre Dışı Bırak Sonra Ag Yapılandır. Bu Şekilde Çalışması Lazım.

Hiç Uğraşma Bi Servise Götür Nelerden Kaynaklanacağını Anlatmaya Kalksak Sana Sabah Olur =)

Bende kısa bir yolu vardır diye umut ediyordum :( yorum ilgilendiğiniz için tşkler. arkadaşlar

Bende kısa bir yolu vardır diye umut ediyordum :( yorum ilgilendiğiniz için tşkler. arkadaşlar

bılgısayarıma gel sag tıkla yonete gır aygıt yonetıcısını tıkla orda sarı soru ısaretı varsa bır drıverı kurmamıssın anlamına gelmekte o yuzden sıl bastan :D drıver cd sını tak eksık drıverı kur devam et yoluna bu kadar zor degıl :D

bılgısayarıma gel sag tıkla yonete gır aygıt yonetıcısını tıkla orda sarı soru ısaretı varsa bır drıverı kurmamıssın anlamına gelmekte o yuzden sıl bastan :D drıver cd sını tak eksık drıverı kur devam et yoluna bu kadar zor degıl :D
Ortak Atıyon Bari Sağlam At Vistanın Tanıdığı Ethernet Kartını Win7 Hayli Hayli Tanır Kesinlikle Başka Bi Problem Var :)

tamam tamam benim için dövüşmeyin :)

arkadaşlar bende vista yüklü idi win 7 ye geçince ethernet kartını görmüyor (vistada çalışan win 7 de nasıl çalışmıyor anlamış değilim) yaptığım araştırmalr sonucunda win 7 in ultimate sürmünde bu sorunun pc i le bağlantılı olarak ortaya çıkabileceğini söylüyorlar ....

Geri