WildWolF artık yok.

WildWolF

New member
Reaction score
0
Arkadaslar elimde olmayan nedenlerden dolayı sizlerden ayrılıorum.(OSS'nn a.K :eek: ) Uzerimde hakkı geçen herkeze oncelikLe teşekkür ediorum Hepiniz hakkınızı HELAL edin. :eek:

Burda isim saymanın bi anlamı yok sanırım. Ama abim gibi sevdiğim Dark_Angel ve Solariz'e her zmn yanımda olmak için buyuk çaba harcayan mod kardeşlerime teşekkürler. Ve tanımadan hukum belirttiğim sorunLu kardeşim inşallah beni affetmişsndir :aba: neyse uzatmanın bi anlamı yok,

Kendinize cok iyi baqın eLveda HACKHell :eek:

eyvallah dostum yolun açık olsun

Ooo, olmadı bak şimdi cix bağlantı da yapmıştın sen atıp duruyodun film program olmadı bak şimdi :) Kardeş şaka bi yana harbiden de çok emeğin geçmiş burda biçoğundan da faydalandık umarım snn için hayırlısı olur bi hakkımız warsa hll olsun..

Sen ayrılsanda yüreğin burada olur.
Sana hayatında başarılar ama arada sırada gir olur mu?

WildWolF' Alıntı:
:clap:

bende :cool: ..msn dende hll ettim hakkımı ama belki yine kalmıstır..tekrar hll olsun:)..hade dostum kendine iyi bak..insallah kazanırsın sınavı..gerci kazanmayacağın belli ama olsun biz yinede iyi dileklerimizi arz edelim:)üsütme sakın bak ben yaz günün grip oldum neyse.. hade çüşss :( :(

dostum pek sohbetımız olmadı
senle ama takıp ettıgım bırıydın
derslerın umarım ıyı gecer
ve gelırsın
basarılar

WildWolF' Alıntı:
Arkadaslar elimde olmayan nedenlerden dolayı sizlerden ayrılıorum.(OSS'nn a.K :eek: ) Uzerimde hakkı geçen herkeze oncelikLe teşekkür ediorum Hepiniz hakkınızı HELAL edin. :eek:

Burda isim saymanın bi anlamı yok sanırım. Ama abim gibi sevdiğim Dark_Angel ve Solariz'e her zmn yanımda olmak için buyuk çaba harcayan mod kardeşlerime teşekkürler. Ve tanımadan hukum belirttiğim sorunLu kardeşim inşallah beni affetmişsndir :aba: neyse uzatmanın bi anlamı yok,

Kendinize cok iyi baqın eLveda HACKHell :eek:

Kardesım kadar cok sevdıgım bırınden ayrılmak koyuyor ınsana :( ınsallah mutlu haberlerle donersın tekrar aramıza bız bıraktıgın yerde olucaz kardesım yolun acık olsun allah zıhın acıklıgı versın :aba:

derslerinde ba$arılar Wild
umarım hedeflerine ulaşırsın...

kendine iyi baQ...

hayatında ve istediğin şeylerin seninle olması dileğiyle:(

seni tanıyalı bir gün oldu ama hem yazılarından epey faydalanmam hemde akibetimizin ayniyeti nisbetiyle üzüntümü dile getirmek isterim.hoşçakal

helal olsun arkadaşım.. in istediğin bi yeri kazanıp işsizler ordumuza bir nefer olarak geri dönersin :)

allah kolaylık versin kardeş.. inşaallah başarılı olursun. yolun açık olsun.

Kardeşim yaptıgın butun herşey için teşekürler derslerinde başarılar ...

Allah yolunu açık etsin ki çabuk git ve gel aramıza :) biz her zaman burdayız inş. istediğini elde eder ve en kısa sürede aramızda seni yeniden görürüz....

her zamanki gibi yaprak dökümü devam ediyor..:(:(yolun açık olsun kendine iyi bak dostum..

GüLe GüLe WilfWolf Her Şey İçin TeşekkürLer..!
İşaLLah Kazanırsın..!

kardeşim yolun acık olsun bende gecen sene cok sinir stres yaptım ama sonuçları güzel oldu sayılır pc. tuturamadık ama işletme oldu askerlik için okicam zaten görüşmek üzere akşamları irc beklerim .İstedigin yeri kazanırdsın umarım k.i.b

sınavda başarılar dostum.Ama ben eminim bu kısa ayrılık sonunda yeni bi bombayla geleceksin:)....

Geri