whallpaper ve grafik mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
ben grafik ve whallpaper adayı olmak istiyorum biliyorum yeni geldim ama genelde hep hackhellde olduğum için yeni geldim dünya kadar konum mesajım var sabah 8 de açıyorum sabaha karşı 4 gibi kapatıyorum bi değerlendirirseniz sevinirim :clap:durdurun

Aday olduğunuz bölümün adını doğru yazarsanız...::D Wallpaper&Grafik
Yeteri kadar ilgilenen arkadaşın varlığından ya da çalışmadığından şüpheniz mi var ki böyle bi sonuca vardınız..!

ewt okudum yok yeteri kadar varda bni de biryere atayın bilgisayar teknik servisiyim ama siz bilirsiniz saygılarımla

bilgisayar bolumunde birkaç kişi sorular sordu iyi yanıtlar aldı ama tabi bu sizin ilginizde konuyu kilitleyip silebilrirsiniz

Birincisi çok yeni bir üyesin. İkincisi kimse sana şu halinde güvenemez. İleride çok çalışarak istediğn bölüme mod olabilirsin. Ama şuan değil.

tamam siz daha iyi bilirsiniz peki bni hiç birşey yapamazmısınız bilgisayar bölümünde

hocam ben bile herhangi bir bölüme adaylık koymuyorum : )) burada biyerde illaki mod olman gerekmez. bende teknik servis çalışanıyım ileri düzey bi bilgisayar kullanıcısıyım senin bu yaptılkarını uzun zamandır bu forumda yapıyorum... ama hiç mod olmak gibi bi düsüncem olmadı(su ana kadar) üstelik yenisin... girişimciliğini herkes anlayısla karsılayacaktır.. ama forumda kalıcı olarakda biryerlere gelebilirsin... şart olan bişey değil mod olmak... umarım bizi anlayabilirsin..ileride istediğin yerde olman dileğyle hocam... iyi forumlar...

modlukta bi yerde büyük sorumluluk demek tadını cıkarmaya bak (görewlerden hep kaçmışımdır :D)

Burası oyun bahçesi değil, Kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri