Website+Domain+Reseller Script

erdincakin

New member
Reaction score
0
cPanel® and WHM™ (WebHost Manager)

Daha önce sunduğum scriptteki şikayetler doğrultusunda yerine sizlere Cpanel + Fantastico 2 yi sunmaktayım kolay gele.....

incelek için burdan

Download

Saygılar...

isteyenler için bir önceki scriptin kurulumu burda saklanmaktadır...
Download

kardeş varsa birde demo versen iyi olurdu birde sorun varmı düzeltilecek kısım varsa bilgi versen iyi olur bazı scriptlerde düzeltme gerekiyor emeğine sağlık kolay gelsin

myardimci02' Alıntı:
kardeş varsa birde demo versen iyi olurdu birde sorun varmı düzeltilecek kısım varsa bilgi versen iyi olur bazı scriptlerde düzeltme gerekiyor emeğine sağlık kolay gelsin

veritabanı ekleyemiyorum su anda host sorunu yaşıyorum duzeldiğinde demolarını ekliyeceğim kardeş kolay gelsin. bu arada bunu aldığım kişi sorunsuz çalışıyor dedi eğer bir sorun olursa çözmek için burdayız elimizden geldiğince...

saygılar...

sorun olursa paylaşırım çözmek için kolay gelsin saolasın

Arkadasım ben scripti kurdum script yabancı dili belki admin panelinden coklu dil özellegi vardır ama bakmadım zaten hosumada gitmede hicbir hosting yada shell domaın satan kısınınde bole bır script kullanacagını sanmıyorum yınede sagol

HaNCHeR' Alıntı:
Arkadasım ben scripti kurdum script yabancı dili belki admin panelinden coklu dil özellegi vardır ama bakmadım zaten hosumada gitmede hicbir hosting yada shell domaın satan kısınınde bole bır script kullanacagını sanmıyorum yınede sagol

artık orası sizin mahkemenizde beğenir beğenmezsiniz bu tamamen size ait kotude olabilir ben sadece elimdekini paylaşarak bilgiyi daha çok değerlendiriyorum...

saygılar...

keşke bir demo link verilseydi böyle birşey die yinede paylaşım için saol

erdincakin' Alıntı:
3 işlev tek bir scriptte kaçmaz....

Download

Kurdum Denedim Ama nasil birsey anLamis degilim. Sistem Php. install kurulumu mevcut. fakat kendisi mysql yüklemiyor, .sql i yok yüklüyeyim de bakayyim. sitenin index.php deki linkler html linkleri. ben çözemedim çözecek varsa baksın :)

DEMO LİNKİ

mysql kullanıcı adı: abcde
sifre: 123456

yeni bir control panel sistemi upload edilmişdir test etmeden verdiğim için kusura bakmayın arkadaşlar.

saygılar...

Geri