Webmaster ArkadaŞ Cevap Yazarsan Sevİnİrİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaman-x

New member
Reaction score
0
öncelikle selamlarımı sunarım,benim sıkıntım,dj paylaşım formunda birkaç remiximi yazmıştım,ama sayfası sorumlusu arkadaş bunları mp3 diye silmiş ve burada mp3 yayınlamak yasak diyede not düşmüş.Benim yazdığım mp3 değildi ve ben bunları yazmadan önce bu sayfayı inceledim yani araştırıp anlamadan kafama göre iş yapmak istemedim,baktım pek çok arkadaş yapmış olduğu çalışmaları yayınlamış bende yayınlamak istedim,ama sonra mp3 diye silindi,sebebini sordum ama 3 gündür bir cevap alamadım,mümkünse bu konuda bir cevap istiyorum,bu sayfada remix yayınlamak yasakmı,eğer yasaksa diğer arkadaşlar neden yayınlıyor,yok eğer bir yanlış anlama varsa silen arkadaş dinlemeden anlamadan niçin böyle bir davranış sergilemiş,eğer belli bir grup dj arkadaşın şarkıları yayınlanıyorsa sayfanın başına bir not düşseniz ben ve diğer yaptığı çalışmaları paylaşmak isteyen arkadaşlar o kadar emek harcayıp sayfayı meşgul etmez ve topic kirliliği yapmaz.Ayrıca ben DJ değilim boş vakitlerimde hobi olarak ilgileniyorum,ama yapılan davranış hoşuma gitmedi ve bir cevap alamam beni böyle bir uzun yazı yazmaya teşvik etti.Şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ederim............ :victory

sen resmen mp3 paylasimi yaptin arkadas
remix olsa dj calismasi olsa ben neden sileyim ?

bir daha kine lütfen dj calismasi oldugunu belirt

iyi forumlar

yanıt için teşekkürler

ok. üstad,bundan sonrakilere belirticem,ama önce sadece bir tanesinin dinleseydin,şimdi bir daha yaz dur :) neyse şaka yaw,belitmediğim için özür dilerim.... :clap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri