Webmaster aranıyor..

bernard

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, bir doktor arkadaşım hasta destek amacıyla oluşturduğu forum siteleri (Obezite Destek : Kilo Ver - Sağlıklı Yaşa | Şişmanlık Kaderiniz Olmasın, Kelepçe Kardeşliği l; Ana sayfa, Medicorium :: Forum :: Obezite ve Cerrahi Destek Grubu) ve kendi sitelerini (Mide Balonu,Mide Kelepçesi,Obezite Cerrahisi, Ameliyatsız hemoroid,fissür,estetik,saç ekimi,reflü,obezite ve tüm girişimler hakkında portal, www.midekelepcesi.com, Saç Ekiminde Bilimsel Yaklaşım gibi..) çekip çevirebilecek, SEO çalışmalarını yapabilecek ve de en önemlisi Joomla, Wordpress, PhPBB, Drupal gibi forum ve blog sistemlerini çok iyi bilen bir webmaster aramaktadır. Bu kişinin yapabileceği işler, örneğin Joomla sitenin Wordpress'e çevrilmesi, PHPBB forumun veri ve üye kaybı olmadan Drupal'e entegre edilmesi gibi üst düzeyde işler olmalıdır. İlgilenen ve ben bunun altından kalkarım diyen arkadaşlar lütfen [email protected] adresine bir mail göndersinler. Teşekkürler..

1203908 üye arasında hiç yok mu??

Arkadaşlar sadece 1 kişi yanıt verdi. Ondan da bir daha ses çıkmadı. Sonra iş yok diyorsunuz. Yok mu yahu forum sistemlerinden anlayan??

Arkadaşlar sadece 1 kişi yanıt verdi. Ondan da bir daha ses çıkmadı. Sonra iş yok diyorsunuz. Yok mu yahu forum sistemlerinden anlayan??

Ben yardımcı olayım şöle olucam :
Webmaster bölümündeki moderatör bu işlere bakıyor.ona pm at nick hatırlayamadım.zaten orada beli olur kim olduqu

Geri