WebHell-HackHell

magriman

Banned
Reaction score
0
Dostlar.Buraya üye olduğumda çok endişeliydimn.Acep neler olacak diye.Sonra,buraya giderek daha sıkı,daha sıkı tutunmaya başladım.Burada her türden insan var,ve bu çok güzel birşey.Bir çok forumun üyesiyim,ama gördüğüm en hoşgörülü forum bu.Mesela EinsatzKommando nickli arkadaşımızın forum oyunlarında Böbreğini Kime Verirdin adlı başlıktaki bir cevabını yazıyorum:
-''Ben böbreğimi YOLDAŞ'a verirdim.Böylece insanlar hoşgörülü olmayı öğrenir.''
Buradaki herkes ama herkes harika.Ara sıra vukuat ateşi çıkıyor,fakat bu ateş,buradaki dostluğun tertemiz ve saf suyuyla sönüveriyor.Bir çok topic okudum burada.Bize yapılan her yanlışta,en büyük karşıtlar bile,yan yana,göğüs göğüse çarpışıyorlar.Şunu anladım ki,HackHell bir aile gibi.Biz hepimiz bir ağa bağlıyız.
AĞIMIZ
i40439_spiderweb1a1.jpg

:hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman:

sen önce komunist değilde
kemalist ol

kominizm eğer doğru algılandığında ,yani bir ülke kominizm in gerçek tanımıyla yönetilirse o ülke çok başarılı zengin olur örnek yükseliş dönemindeki rus çarlığı...bu konuda çok kitap okudum yasaklı yasaksız,2 kelime öğrenip komizmi savunanlardan değilsindir inşallah magri

hellraider' Alıntı:
sen önce komunist değilde
kemalist ol
ya abicim adam burası ne hoşgörülüymüş diyo snn dediğine bak:eek:
burdaki ortamın ne hoş olduğunu hepimiz bilioz

"Gel ne olursan ol GEL"
Mevlana-HH:hhman:

GREAT İDEA' Alıntı:
kominizm eğer doğru algılandığında ,yani bir ülke kominizm in gerçek tanımıyla yönetilirse o ülke çok başarılı zengin olur örnek yükseliş dönemindeki rus çarlığı...bu konuda çok kitap okudum yasaklı yasaksız,2 kelime öğrenip komizmi savunanlardan değilsindir inşallah Magriman

Ben Komunizmden,herkesin kardeş olduğu,acının&sevginin&&mutluluğun ortak olduğu,ırkçılığı,BOŞUNA cinayetlerin olmadığı,toplumsal farklılıkların olmadığı bir dünya hayal ediyorum.Fakat azılı Komunistlerin kalıbına uymayan bir özelliğim var,isteyen Nasyonal Sosyalist de olabilir,buna lafım yok.Mutlu bile olurum,çünkü,farklı düşüncelerin,fikirlerin bir arada bulunduğu bir ortam yaratılmış olur.Asla robot insan istemem.
Saygılarımlar,iyi forumlar....

memnun olmayan bu konuya mesaj atmasın kişisel dusuncenızı pm ıle halledebılırsınız.

Ama konu ıle ılgılı yorum yapın.İnsanların din dil ırk gibi görüşleriyle değerlendırmeyın.
İnsanlığına bakın.

Konuyla içerik pek uyuşmamış, adam neyse ne sen konuya yorum yap yav :)

Gerçekten haklısın, hh forumları diğerlerinden çok farklı, herkes birbrine çok bağlı, bu ortamı sağlayanlara teş. ediyorum.

Arkadaşım düşüncelerin hepimizin düşünceleri.
burası gerçekten bir aile ve ben bu ailede olduğum için senin kadar mutluyum.İyiki varsınız hakhell.
Bu arada herkes istediği şeye inanabilir arkadaşlar.Lütfen birbirinizi kıracak şeyler yazmayın 3 günlük dünya için değmez kalp kırmanız

arkadaş güzel bir konuya değinmiş...neden böyle bir tepki bu konuda veriliyor anlamadım. siyasi avatarın yasak olmasının nedeni bu galiba...
birbirimize saygıyı öğrenmeliyiz saygı duymuyorsak bile tahammülü öğrenmeliyiz aksi taktirde bir arpa boyu yol katedemeyiz. görüşlerinize saldırı olduğu durumda fikrinizi beyanedersiniz.
farklılıklarımız zenginliğimiz olmalı bölünme nedeni değil...

hackhell forum sitesinde kimin görüşü ırkı dili dini inancı ne olursa olsun kimsenin

kimseye gayri ahlaki kırmaya ve yargılama gibi bir lüksü ve yetkisi yoktur

kardeşlik ilkeleri her zaman ön planda tutulmalıdır

burası paylaşım forumudur neyi paylaşırsan paylaş

Geri