webcam sorunu!!!!

graffiticy

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba.piranha nın tarantula z type adlı model webcam aldım.cdsini falan kurdum.ama webcam açtığım zaman görüntü yok.simsiyah ekran.ayarlarından da değil.işletim sistemim xp sp3.çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olur musunuz.teşekkürler.

benim bi arkdaşta piranha kamera aldı görüntü karanlık gösteriyor tüm ince ayarları yapmamıza rağmen halan düzelmedi yetmedi başka pcde denedik olmadı mecburen kamreyaı değiştirmek zorunda kaldık
değiştireceksen
A4Tech yada Quake markalı kamera al

yani görebiliyorum:Deyvallah arkadaşlar bi türlü halledemedim fıtık oldum.başka alcaz artık.çok teşekkürler

:D :D :D :D kapak olup olmadığını görebiliyodur heralde :D :D :D hahahaha:dilCocuk:

Valla arkadaşlar bilgisisayar teknik servisinde çalışsaydınız ne kadar haklı oluğumu anlardınız. Zamanında teknik seviste çalışırken böyle basit şeylerden insanı çıldırtan müşteriler çıkıyordu. Ben yinede söylerim.Sizinde aklınızda bulunsun.:sopa:

webcamin markası piranha ama takınca sirius usb 2.0 camera bulundu diyo.piranha yazmıyo.siriusun driverine baktım hiçbiyerde yok acaba ondan olabilir mi???

arkadaşlar bendede tecnost webcam var bende bütün driver ları kurdum çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp açınca kamerayı görmüyo bilgisayar usb yi takıp çıkarınca tekrar çalışıyor sorun ne acaba bi düzen tutmadı yardım edermisiniz

Geri