Webcam çalışmıyo lütfen yardım edin.Kullananvarsa bi el atsın:) ( pk-635 a4 teach)

Gargamel

New member
Reaction score
0
:vur :vur arkadaşlar bana lütfen yardım edin sorunum şu:.bende a4tech'in pk-635 webcam'mı var bunu ilk zamanlarda kuruyordum fakat daha sonra ::sorry,you have no video capture hardware
video capture will not function properly ::diye hata vermeye başladıve webcam açılmadı tekrar kurduğumda ise sisteme zarar verdi ve pc çöktü tekrar format attım ama olmadı ayni kurulmuyo ve çalışmıyo fakat bu webcam'mı başka bir pc'de kurduğumda çalışıyo bu soruun nasıl çözebiliriz lütfen bana yardım edin :vur
not(windows xp profesyonel versiyon :2002 sevice pack 2)ilgilenen arkadaşların hepsine teşkkür ederim saol yaptuım:biggrin

Bende Aynı tür web cami yüklüyorum ilk yükledikten sonra açmaya çalıştığında cam algılanamadı diyor yani res atman gerekiyor atınca Düzeliyo bi dene istersen;)

alper1990' Alıntı:
Bende Aynı tür web cami yüklüyorum ilk yükledikten sonra açmaya çalıştığında cam algılanamadı diyor yani res atman gerekiyor atınca Düzeliyo bi dene istersen;)

Dostum dediğin gibi bazı driverler restart istiyo..Ama arkadaş kurulumu da yapamadığını söylüyo...;)

Dostum yazdığın uyarıdan anlaşılana göre makine Cam'ı tam algılayamamaış..bu yüzden driverini kurmaya kalktığında böle biir donananım algılanmadığından böle bii hata veriyo..Cam'ın pc ye giriş nıktalarını kontrol et...veya bazen vindows da sorunlu ise kurarken sorunlu kuruluyor ve daha önce tanıdığı parçaları tanıyamıyabiliyo....

Diğer donanımlarla çakışma yaşamış da olabilir...hepsini çıkarıp dene...bölece hangi parçayla çakıştığını bulabilirsin..;)

Neyse anlamadıysan söle..Biraz karışık anlatırım çünkii..:utan

Kolay gelsin..

Geri