Web Tasarimdan Anlayan Arkadaslar Lutfen Baksın

souldark

New member
Reaction score
0
Slmlar arkadaslar. Ben bir Flasher im iyi derecede flash bilmeme rağmen Server tabanlı çalışan sistemler hakkında bilgim kısıtlı.. ASP ve PHP den bahsediyorum..
Her ne kadar ASP ile haşır neşir olsamda tam olarak çözdüğüm ve göz alıcı siteler yaptığım söylenemez... Şöyle açıklayayım Flash da özgür olduğum için çok rahatım fakat sizde bilirsiniz ki Kod tabanlı bir sistemde bunu yapmam mümkün değil...

ASP ve PHP modüllerini inceledim bir sitede kullandığımda kesinlikle arıza alıyorum ayrıca yapılan siteye uyumu da binbir sorun..

Nuke lere gelince açıkçası benim isteklerime tam olarak cevap vermiyor ve de herkezin yapabildiği birşeyi yapmak benim hoşuma gitmiyor..

Benim bilen arkadaşlara sorum;

Nuke dışında sitelere ait özel yazılmış web programları var Web Scriptleri
Tam olarak script mi deniyor yoksa web programımı diye geçiyor bilmiyorum..

Acaba hazır yazılmış bu programları nereden bulabilirim...

Birde kurulabilen web programları var başlıklar metinler falan Admin Panelden ayarlanıyor bu şekilde birşey bulabilirmiyim..

NOT : ASPX leri Visual Studio.Net de yazıyorum
Kendimce iyi sayılabilecek düzeyde VBScript biliyorum...

Flash hakkında sorularınız olursa yardımcı olurum...

selam dostum asagida vericegim adrese girerek su anda cikmis cogu content management system (cms) diyolar senin deyiminle web scripti, deneyip kurcalayip test edebiliyorsun. biraz ingilizcen varsa anlayabilirsin kullanimi yoksa sol yanda Portals (CMS) e tikliyosun sonra istedigin herhangi bir scriptin ustune tikliyosun ve deniyosun.

ORNEK olarak diyelim phpnuke e tikladin, yapim adresini gosterir, Front Page linki vardir bu ziyaretci gorunumudur, bide Admin Login vardir buda senin sitenin ayarlarini yapicagin paneldir. Admin Panele giris icin zaten sana kullanici adi ve sifre vermis Admin - Demo olarak. Egerki scripti indirmek istersen yapim adresine tiklayarak biraz daha inceleyebilirsin.

http://www.opensourcecms.com/

umarim yardimci olmustur.

Geri