Web Sitesi İçin İsim Arıyorum. !!!

pulat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Web Tasarımı Ve Dijital Kataloglar Üzerine Bir web sitesi Açmayı Düşünüyorum Ve İsim Konusunda Henüz bir Karar Veremedim. Dolayısıyla İsim olmayınca Nasıl bir Tasarım yapacağıma karar veremedim.
Bende HACKHELL'daki arkadaşlara Danışayım Dedim.

Derseniz ki hele ne gibi bir isim Arıyorsun? Kısaca Anlatayım.

Örneğin akortek.com gibi bir alan adı istiyordum ki teknolojiyle ilgilenen herkes bilirki bu alan adı mevcut. Sonrasında qdesign.com yapayım dedim Oda biraz yazması zor gibi sanki ziyaretçi açısından.

Bunlara Benzer Okunuşu ve yazması kolay Karizmatik bir isim Bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden fikir bildiren herkese "Teşekkür"

Bu arada Burada verilen ve hoşuma giden bütün isimleri toplayıp bir anket yapıcam ve anketten 1. çıkan alan adını kullanıcam (Tabiki mevcut değil ise)

Dijiweb.org uygun mudur sence?
Kullanılabililr alternatiflerde aşağıda..

dijiweb.org
dijiweb.info
dijiweb.biz
dijiweb.us
dijiweb.tv
dijiweb.cc
dijiweb.ws

Dijiweb.org uygun mudur sence?
Kullanılabililr alternatiflerde aşağıda..

dijiweb.org
dijiweb.info
dijiweb.biz
dijiweb.us
dijiweb.tv
dijiweb.cc
dijiweb.ws

.com uzantılısını yazmamışsın sanırım almışlar. ondan yazmamışsındır. .com uzantısı olsa düşünülebilirdi. yinede teşekkür dostum. :thumbup1:

.com uzantılısını yazmamışsın sanırım almışlar. ondan yazmamışsındır. .com uzantısı olsa düşünülebilirdi. yinede teşekkür dostum. :thumbup1:

Evet .com alınmış. Yazdıklarım haricindekiler kayıtlı adresler..

dijitalSan.com (buradaki san sanayi olarak adlandırılabilir yada san ün şöhret manasında)

düşünülse üzerinde

kurulma amacı

ulaşmak istenen nokta

hedef kitlesi

üye profillerini kafanda düşünmek lazım ki site adı ona uygun bir şey olsun

hedef kitlen önemli ! derim

dijitalSan.com (buradaki san sanayi olarak adlandırılabilir yada san ün şöhret manasında)

düşünülse üzerinde

kurulma amacı

ulaşmak istenen nokta

hedef kitlesi

üye profillerini kafanda düşünmek lazım ki site adı ona uygun bir şey olsun

hedef kitlen önemli ! derim

Hedef kitle küçük ölçekli işletmeler olacak. ama yinede profesionel bir isim peşindeyim. yorumun ve fikirlerin için teşekkürler.

eyw rica ederim umarım işine yarar bilgi

Geri