web hosting yapımı

boran19

New member
Reaction score
0
arkadaşlar web hosting bilen wrsa lütfen yardımcı olsun

o ne demek yaw web hosting bilen :D

ben formdan 5 bg lık bir hosting aldım we adresimi com yaptım ama yaptığım siteme giriorum sayfa görüntülenemior dior acaba ole yapılmıyor mu yoxa benmi bi yerlerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanıs sewinirim

bana werebilcen bi önerin warmı dostum

yaw dotum şu sorununu adam akıllı bir anlat yaw ben bişey anlamıyom senin dediklerinden sakin sakin açıkla bir sorununuda bende çözüm yolu göstermeye çalışayım bide com yaptım ne demek yaw

bak kardeş şimdi benim düne kadar sitemynet.com mynetten sitem wardı we ben bitane 5gb lık hosting aldım we orda iste adresimisi fln yasıyorusya orda sitemi www.hepimizkibariz.com yaptım ama ordada url yasıyo siteye girdiğimde sayfa görüntülenemior dior şimdi benim öğrenmek istediğim ben bu hostingle www.hepimizkibariz.com u kullanabilirmiyim yoxa uploundlarımı sadece o siteye yapıta ordan mynet e mi atarım istersen msn i gönder gisliden ben ekleyim ordan konuşalım ben yeni açtığım için bilmiorum gisli nasıl gönderildiğini

dostum sana olayı en kısa yönünden anlatayım bak eğer ücretini ödeyip aldığın bir alan adın yoksa yani ...com ....net ....org gibi host almış olman hiçbirşeyi değiştirmez ayrıca hosting'i nasıl aldın host aldığın vatandaş sana sitenin adresini sormadı mı yada sorduda sen mynet'teki adresini mi verdin? Bu işler şöyle olur bak önceki bildiklerini sil.
Önce bir domain alırsın yaklışık 13 YTL felan 1 yıl için domain aldığın firma sana bir kontrol paneli verir sonra gider bir hosring firması ile anlaşırsın oda sana daha 13 YTL ödeyip aldığın domain'i sorar sen söylersin o gerekli işlemleri yapıp sana
ns1.hostingsirketi.com
ns2.hostingsirketi.com
gibi 2 tane adres verir sende o adresleri sana 13 YTl karşılığı verilen panelde bulunan DNS bölümüne girer ve kaydedersin. Bu işlemi bitirdikten sonra hosting ile domain'i birbirine bağlamış olursun ve aldığın alanı kullanmaya başlayabilirsin. Reseller de alsan bu olay değişmez. Umarum anlamışsındır. Kolay gelsin.

çok teşekkür ederim sana yani ben bu aldığım şeyle hiç bişi yapamam :DDD

Geri