web cam sorunu

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
sorunsuz şekilde tanıttım camera yı arkadaşlar web cameram karsılıklı açacağım zaman bende acılmış olarak görünüyor fakat karsı tarafta web cam takılı değilmiş gibi görünüyor üzerinde X bulunan web cam görünüyor sorunun çözümü hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

kardeşim onun ayarı sanırsam msneden yapılıyor araçlardan ses ve görüntü kurulumu die bir bölüm var gir oradan tecrübelerine dayanarak kur... umarım hal olur

kardeşim onun ayarı sanırsam msneden yapılıyor araçlardan ses ve görüntü kurulumu die bir bölüm var gir oradan tecrübelerine dayanarak kur... umarım hal olur

sabahdan beri o ayarları 50 defa yapmışımdır olmuyor karşı taraf web cam i acılınca benim cam karsı tarafta takılı değilmiş gibi görünüyor cam üserinde kırmızı X şeklinde görünüyor...

sorun sende olduğu kesin değilki sorun ondadır belki...başkası ile denedinmi ki ?

genelde karsı tarafta cam i tanıtılmış olmayanlarda kameram acılıyor karsı tarafın pc de kamera tanıtılmış takılı ise o acılıyor benimki açılmıyor...

Sorun genelde bağlantı yavaşlığından kaynaklanır bağlantında sıkıntı yoksa msn plusu kaldırıp tekrar dene sorunun çözülecektir.

yeni msn sürümlerinde bazen buna benzer hatalar çıkıyor.

bi arkadaşımında böle bi sorunu vardı.

msn 8.5 yüklettirmiştim sorun düzelmişti.

ama tam emin olamıyorum yinede.cam ı kullanan başka bi yazılım yok dimi ?

Sorun genelde bağlantı yavaşlığından kaynaklanır bağlantında sıkıntı yoksa msn plusu kaldırıp tekrar dene sorunun çözülecektir.

msn plus ı silip tekrar deneyeceğim

yeni msn sürümlerinde bazen buna benzer hatalar çıkıyor.

bi arkadaşımında böle bi sorunu vardı.

msn 8.5 yüklettirmiştim sorun düzelmişti.

ama tam emin olamıyorum yinede.cam ı kullanan başka bi yazılım yok dimi ?

cam i kullanan baska bi yzılım olduğunu sanmıorm ama yinede bakıcam

Geri