kernel32
New member
- Reaction score
- 0
HELAL AGA COK DOGRU SOYLEMİSSİN Kek miyiz biz bea... Yinede Saolasin arkadasim pek biseye yareamadi ama olsunbLueCoLic' Alıntı:sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden
Kamuran' Alıntı:anLatır mısın nasıL yapıLcagını??
Treor' Alıntı:
HELAL AGA COK DOGRU SOYLEMİSSİN Kek miyiz biz bea... Yinede Saolasin arkadasim pek biseye yareamadi ama olsun
bLueCoLic' Alıntı:sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden
xxserapxx' Alıntı:teşekkürler ama anlamadım ben bunu ya tıkladım ekrana birsürü yazılar geldi tıklıyorum ama bişi olduğu yok biraz daha açarmısın
sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden