Web cam avı

kernel32

New member
Reaction score
0
google aracılığı ile açık web camları izlemenin bir yolu

google ayrıntılı arama komutlarını bilmeyenler için bir kısa yol
sadece aşşağıda yazanların üzerine tıklayın ve istediğiniz cam ı izleyin

Tıkla

Teşekkürü hak eder mi bilmem :clap:

teşekkürler ama anlamadım ben bunu ya:eek: tıkladım ekrana birsürü yazılar geldi tıklıyorum ama bişi olduğu yok biraz daha açarmısın:boks:

sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden :D

ahahahahhaa :D

:D
bLueCoLic' Alıntı:
sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden :D
HELAL AGA COK DOGRU SOYLEMİSSİN :D Kek miyiz biz bea... Yinede Saolasin arkadasim pek biseye yareamadi ama olsun :D

anLatır mısın nasıL yapıLcagını??

:(

Kamuran' Alıntı:
anLatır mısın nasıL yapıLcagını??

kolay
o kameralar şu anda aktif bunu nasıl anlarsınız onuda söyleyeyim
bir arkadas demiş ki java script ile oynanmış vs
hayır
yukarıda verdiğim konunu içerisindeki linker kameraların şifrelenmemiş arayüzlerini girmek için tasarlanmış ve düşünülmüş hali
yani orda fark ettiniz mi bilmiyorum ama oradaki bütün kameralar ip üzerinden çalışıyor.

yorumlarınız için sadece bilgisizliğinize veriyorum arkadaslarım

Treor' Alıntı:
:D
HELAL AGA COK DOGRU SOYLEMİSSİN :D Kek miyiz biz bea... Yinede Saolasin arkadasim pek biseye yareamadi ama olsun :D

bLueCoLic' Alıntı:
sacma bişi bu cekilmiş bir görüntü resminin ufak parcasını koymuslar diğer yerleri ise javascript ile kodlamıslar.... sag tusuna baıyorum resimin diğer yerleri gözüküyo... hiçmi hava kararmaz hiç mi insan gecmez bu görüntüden

bana bunu ispatlarmısınız lütfen...
ben bu kameraların ip üzerinden yayın yaptığını hatta bunun üzerinde bir kaç saat daha çalışılıp o kameranın bağlı olduğu modemin arayüzüne girilebildiğini ve o anda aktif olan dhcp ya bağlı olan makinaların ip lerini alıp o anda kullanılan ip ye yönlendirilip o makinaya girilemeyeceğini...
bakın arkadaslar o cameralar nasıl networkte bir pc gibi çalışıyor usb bağlantı ile yada görüntü kablosu ile çalışmıyor
bu kamerlara 10mbit lik yada 100mbit eternet kablosu ile (cat5 e) bağlı.
biraz daha araştırma yapın bence bilincsizce yapılan bir araştırma kötü sonuçlar yada başırısızlıkları doğurur.

Bunu bana ispatlayabilirmisiniz...

xxserapxx' Alıntı:
teşekkürler ama anlamadım ben bunu ya tıkladım ekrana birsürü yazılar geldi tıklıyorum ama bişi olduğu yok biraz daha açarmısın

kullanımı ise basit
verdiğim link e basarak girediğiniz sayfada ip cameraların frimware inde bulunan bazı kodları ve ip cam içinde bulunan flash ın içindeki arayüzün bir kaç dosya ismi
bunlar kullanımı yüksek olanlar olmuş.
bunları bulmak için bir tanesine tıklayın yada google girip şunlardan birini yazın

inurl:ViewerFrame?Mode=
inurl:ViewerFrame?Mode=Refresh
inurl:axis-cgi/jpg
inurl:axis-cgi/mjpg (motion-JPEG)
inurl:view/indexFrame.shtml
inurl:view/index.shtml
inurl:view/view.shtml
liveapplet

inurl: site içerisinde bulunan bir dosyayı bulmak için kullanılır.
sonra orda karşınıza çıkan sonuçlardan emin olduklarınız yani size ip ile verilmiş olanlardan birine tıklıyorsunuz.
gireceğiniz arayüz tamamen java script ile yazıldığı için java virtual machine olmasıu gerekiyor.
biraz bekledikten sonra eğer kamera ara yüzünde şifre yoksa ki yoktur şifrelileri google bulamıyor yani önbelleğe atamıyor,size kontrol panelini açıyor burda komutlarınızın süregitmesi için activex isteyecek bunu yüklemediğiniz taktirde verdiğiniz komutlar kamera kontrol komut zincirine girmeyecektir. bunu yükledikten sonra kamera elinizde. eğer hareket kabiletli bir kamera bulmuşsanız eğlenceli oluyor :) kamerayı kontrol süreniz kısıtlı ise bu kamera herkese açık bir kameradır yani siz kontrol etmeye başladığınız andan itibaren geriye doğru sayıyorsa kopup tekrar bağlanmanız gerekebilir.
bu camlar aracılı ile o network e bağlı pc lere girmek için de bir kaç ufak program ve biraz network bilgisi yeterli bunu açık bir şekilde yayınlanmasının bu hizmetin amacına çıkması demek olduğu için ulu orta yazmıyorum. ama biraz araştırmadan sonra sizde bunu yapabilirsiniz.

Ayrıca söylemek istediğim birşey daha var iki arkadas ne kadar bilgili olduklarını gösterdiler bana hazır cevap olmak yerine biraz daha araştırma diyorum lütfen

emeğe bu şekilde saygı olmaz

özür dilerim bu arada mod ve smod arkadaslardan,
bilgi bu şekilde fake sistemlerle çoğalmıyor aslı ardı olmayan bir konuyu buraya yazarak sadece bu forumda gereksiz yere bir kaç satır yazmış olurum o kadar
buda belki mesaj popüleritesi olarak döner ama ihtiyac olan popülerite değil bilgi paylaşmak...

çok güzel...Türkiye'den bile yerler buldum :)
emeğine sağlık,teşekkürler...

Arkadaşım tamam gerçek diyosun ama ben bi tanesine baktım saat 11 di ama şimdi saat 19 ve adamında hiç amerikalıya benzer tarafı yoktu:) bariz türk adam:) acaba eğer haklıysan eskileri falanmı gösteriyor bu :eek: :sigara:

olmuyor o kadar denedım eger bunu bilen bir kısı bana yardımcı olusa sevınırım [email protected] yardımcı olursanız cok mınnettar kalacam

neye yarar bu valla ben anlamadım

ilginç

ilginç görüntüler var.!!

türkiyeden yok mu yha:S

Cnm sende adam resimleri kesersin ekrana yapıştırırsın karanlık yapmak içinde ekranın dümesine bas:durdurun

Geri