We EuRoVision'daki GuRuRumuz Kenan DoğuLu:HeLsinki'yi SaLLadı[Hemde o ßiÇim..]

GebzeLi

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kenan DoguLu Shake It Up ShekeRim iLe MükemmeL ßiR PeRfoRmans GösteRdi...
HeLsinki'yi SaLLadı...
NeLeR Dü$ünüyoRsunuz..??
ßence SüpeR Yaptı...DeReceye de GiRecek...
FazLa ßiR$ey SöLeyemiyoRum...
Siz SöyLeyin Sizce Ne oLuR..???

EDİT:KENAN DOĞULU'NUN MÜKEMMEL PERFORMANSI WE BAZI ÜLKELERİN OBJEKTİF OYLARIYLA 4.OLDUK..!!!!

Kenan baya iyiydi ama Romanya ve Yunanistan'ın performansları da güzeldi....
benim favorilerim bunlar....

ßenim FawoRiLeRim:
1-Russia
2-Greece

$uan 5.SıRadayısssssss.....

Sırbistan nasıL 1. oLur yha:saskin
ayrıca yine 12 puan verdiğimiz Ermenistan'dan aLdığımız 0 puan çok işimize yaradı..!

weeee...4.oLduqqqq...4 We 12 Puan WeRdiğimiz İki üLkeden yunanistan we ermenistan ßize Hiç Puan WeRmedi...Kenan DoğuLu TÜRKİYEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ...

hepimiz hrant dink 'iz.. hepimiz ermeniyiz.. 12 puan çıktı ya ermenistana bu ülkeden Allah belamızı verecek diyeyim.!!! şarkı da bi halta benzese...

theozy' Alıntı:
hepimiz hrant dink 'iz.. hepimiz ermeniyiz.. 12 puan çıktı ya ermenistana bu ülkeden Allah belamızı verecek diyeyim.!!! şarkı da bi halta benzese...

rezalet resmen bu yorumun üstüne fazla söze gerek yok bazı şeyleri hak etmiyo değiliz:vur

Az önce de yazdım. Arkadaşlar oylama şarkılara değil ülkelere göre yapıldı ne yazık ki. Bizim şarkımız bence en iyisiydi. Ermenistan'a vermemiz büyük bi hata bence, ya biz ne unutkan milletiz, birileri bizim ipimizi çekmek için fırsat kolluyo, heryerde sözde soykırım mitingleri düzenliyo, atamıza küfredip bize tazminat davaları açıyo, biz kıytırık bi yarışma için herşeyi bi kenara atıp bu şerefsizlere oy veriyoruz. Olacak iş değil ya. Hiçbişeyden ders almıyoruz, işte bu yüzden hep ama hep sahada aldığımız maçı masada kaybediyoruz. Yunanistan da keza öyle. Adamlar bizi tınlamadı bile. Bunları insan yerine koyanda suç. Ne demişler; Domuz derisinden post, eski düşmandan dost olmaz. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Artık kendimize gelelim lütfen.

Sırbistanın şarkısı gibi bir şarkıya oy atan kişilerin zihniyetinden ve kulaklarından şüphe ederim. Ukrayna desen Huysuz Virjin gibi bişeyle çıktı. Marjinal tarzlılar diye oy alınıyorsa seneye bizde ajdarla çıkalım. Olan Kenan'a oldu. Yazık böyle şarkıcılara.:Sopa :Sopa :mad: :mad: :Sopa :Sopa

yaa gerizekalı bi yarışmayı bu kadar onemsemenin bi anlamı yokkk ... ayrıca ermenistana verilen 12 puana gelince TÜRKİYE ' de bayagı ermeni varr.

1.cisi Sırbistanın Performansı Hiç de iyi değildi şarkının Evrensel olması onları oraya taşıdı....
2.cisi Ukraynanın Oyları Zaten Belli 3/1 i Dalgasına Verdi Geri Kalanlar ise Dünyadaki O biçim G** denilen kısımdan aldı...
3.cüsü Ermenistana Verilen 12 Puanıda anlamıyorm ...

Önümüzdeki Yıl Ne Olucak Görücez Bakalım...

Ermenİ -tÜrk DosluĞu Yunan-tÜrk DosluĞu War Dİyorduk Ama Malesef Bu Sadece Bİzİm İÇİn GeÇerlİ Bu Iki Ulkeyede Bİzden Puan Çikti Ama Onlar Dost Gİbİ GÖrÜnÜp Bİzden Nefret Edİyorlar.. Bu Şarki YariŞmasi Sadece Vİr Vesİle Bu Iki Ulkeninde Hakkimizda Ne DÜŞÜndÜĞÜnÜde AÇikliyor Benc. Katilan Olurmu Bİlmem..

eurovision baslıgı var.Bu fazlalık bence

bu bir şarkı yarışmasından çok siyaset yarışına benziyor. Rusya 12 puanı beyaz rusyaya beyaz rusya 12 puanı rusyaya veriyor. Kıbrıs rum kesimi her zamanki gibi 12 puanı Yunanistana veriyor, slovenler sırplara, sırplar şuna buna. kim ne derse desin kesinlikle objektif bir yarışma değil.

TÜRKİYEDEN ERMENİSTAN'A 12 PUAN VERENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM. ADAMLAR BİZİM ALTIMIZI KAZIYOR BİZ ONLARI YÜCELTİYORUZ. ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL...

allah'ını severim senin kardeşim.. sana katılıyorum,bu memleketten ermenistan'a 12 puan çıktı ya!!! lanet olsun be..!!

gönülden,hemde can'ı gönülden katılıyorum sana ağzına sağlık..

walla en iyisi Kenan Doguluydu! Kenan Dogulu Almanyadan yada baska bir ulkeden katilsaydi gene fikrim ayni olurdu !

Geri