wagnerlove da burda... :D

dєήίz¢ί

Forumun denizcisi
Reaction score
0
yeni diilim ama 3-5 gndür takılıyorum ve acayip bağımlı oldum siteye

şimdi de merhaba hakkımı kullanıyorum.... :biggrin

herkese selam :melek

hmmm ben yeniyim daha yeni üye oldum hatta bana hoşgeldin yok ama... neese yaa az önce bişey öğrendim mesela benim yediğim olay.. pc ye girp tüm şifrelerimi çalıp telimi dinleyenler.. hala anlayamadım nasıl cep tel mesajlarımı okuyobiliyolar. hadi kapalıyken dinleme olaylarını geçtim... onları biliyoruz. ama benim yerime nasıl mesaj atıyolar.. pc için şifreleri çaldırmışızdır...

cehennemon' Alıntı:
hmmm ben yeniyim daha yeni üye oldum hatta bana hoşgeldin yok ama... neese yaa az önce bişey öğrendim mesela benim yediğim olay.. pc ye girp tüm şifrelerimi çalıp telimi dinleyenler.. hala anlayamadım nasıl cep tel mesajlarımı okuyobiliyolar. hadi kapalıyken dinleme olaylarını geçtim... onları biliyoruz. ama benim yerime nasıl mesaj atıyolar.. pc için şifreleri çaldırmışızdır...

öncelikle hoşgeldin ;)
webmesajcell kullanıcısısan mümkündür!!!

cep ayrı PC ayrı tutulmalıdır
bence bu tür aygıtların kullanımın bütünleştirilmesi güvenliği azaltır!

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
öncelikle hoşgeldin ;)

şeyde olabilir. pc'ye telefon hafızasını yedek alıyorsa da olabilir. mesajlar, rehber falan hepsi pc'ye yedekleniyor kanka. mesela bende de öyle. ama şuan bu mesajdan sonra siliyorum :p

aramiza hosgeldin

iyi eglenceler :biggrin

wagnerlove hosgeldin, bi sorum olucak sana. . . Gunde kac saat fm oynuosun ? :)

hoşgeldin waqnerlove .....ii gidiosun:D

ii eğlenceler:D

:victory

Cevap Verİorummm

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
öncelikle hoşgeldin ;)

SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE WEB DE CEP TELDEN İSTEDİĞİ GİBİ MESAJ YOLLAYAN BİR PROGRAM WAR VE ÇOK ÜSTÜN KİŞİLERİN ELİNDE.. VE TÜRK TELEKOM ALGORİTMALARININDA GEZİNDİĞİNİ DUYMUŞUNUZDUR GERÇİ HİÇ GÖRMEDİM NEDENSE BUNLAR DERİN DEVLETTEN GEÇER SADECE :D BENİM BAŞIMDA DEVAM EDEN OLAYI SÖYLEYEYİM BENİ DİNLEYEN KİŞİ TÜM MAİL ADRESLERİMİ VE ŞİFRELERİMİ ÇALDI ÖNCE ALLAHTAN PARALI ÜYELİKLERİMİ TELEFON EDEREK GERİ ALDIM.. DAHA SONRA PC DE BAŞA ÇIKAMAYINCA ETRAFIMDAKİ KIZ ARKADAŞLARIMI KAPIŞTIRDI TELDEN.. YANİ BİRBİRİNİ TANIMAYAN KIZ ARKADAŞLARIM BİRDEN BİRBİRLERİNE CEPLERİNDEN GİDEN MESAJLAR SAYESİNDE KEDİ KÖPEK GİBİ OLDULAR :D VE BANA GİRDİ HERŞEY... UMRUMDADA OLMADI GERÇİ DAHA SONRA BENİM TELİMDEN MESAJLAR GİTMEYE BAŞLADI GÖZÜMLEDE GÖRDÜM.. Bİ ARA TELİMDEN YANIMDAKİ EV ARKADAŞIMI ARADILAR TEL MASANIN ÜSTÜNDE DURUYODU BENİM :D WEBMESAJCELL OLAYINIDA BİLİYORUM AMA O KADAR BASİT DEĞİL ANLATSAM BURDA KİTAP OLUR ADAM PROFESYONEL VE TEK DERDİ ONUN KIZ ARKADAŞINI ELİNDEN ALMAM :D YANİ AYRILMIŞLARDI GERÇİ.. ÖZEL AMA PAYLAŞMAK İSTEDİM ALT YAPIDA TAMAMEN Bİ GÜVENLİK DUVARI KIRILMIŞ RESMEN.. ÇÜNKÜ BEN HİÇ BİR YABANCIDAN DOSYA ALMADIM BİLGİSAYARIMDA BUNA İZİN VERMEZ.. UNUTMAYIN KABLO TAKILIYSA TESLİM OLDUNUZ DEMEKTİR Kİ BENİM MAHKEME DE WAR GERİ DÖNDÜ TEKRAR... BİLGİNİZE ARKADAŞLAR..

HoŞ Geldİnİz....

Geri