W8 de Makü Obis çalışmıyor

cgokhans

New member
Reaction score
0
Mehmet Akif Ersoy üniversitesinin öğrenci bilgi sistemi sadece internet explorerda çalışıyor. 2-3 gün önce windows8 kurmuştum. bu gün bi gireyim makü obis e dedim internet explorer 5.5 ve üzerinde çalışır yazısı geldi. ie10 makü obise fazla geldi galiba. bu durumda ne yapabilirim akıl verebilecek olan var mı? bir yama falan yok mu ki ie10 a?

bende makü öğrencisiyim sen gibi win 8 yükledim obise gireyim dedim aynı sıkıntı verdi ben üniversite yönetimine mesaj attım durumu anlattım ben mi çok ileriden gidiyom dedim yoksa sizin mi obis sistemi cok geri dedim sorununuzu aldık dıye deri döndüler 2 güm sonra sıkıntıyı çöznüşler artık rahatlıkla girebiliyosun ie10 dan makü obise

Mehmet Akif Ersoy üniversitesinin öğrenci bilgi sistemi sadece internet explorerda çalışıyor. 2-3 gün önce windows8 kurmuştum. bu gün bi gireyim makü obis e dedim internet explorer 5.5 ve üzerinde çalışır yazısı geldi. ie10 makü obise fazla geldi galiba. bu durumda ne yapabilirim akıl verebilecek olan var mı? bir yama falan yok mu ki ie10 a?
Arkadaşlar sistem eskiden ie 7-8-9 sürümlerinde çalışıyor ve WIN8 üzerinde çalışan ie10 da çalışmıyorsa, masaüstüne gelip oradan İnternet explorer'i çalıştır. Girmek istediğin siteyi yaz. Sorun verecek.

Adres çubuğunda refresh düğmesinin sol yanında kırık simge çıkar. Ona tıkla mavi renge dönecek ve siteye girebileceksin.

Yüksek güvenlikli sitelere bu şekilde ulaşıyorum. RT sürümünden beridir WIN8 kullanıyorum yapamadığım işlem yok.

Saygılarımla

bende makü öğrencisiyim sen gibi win 8 yükledim obise gireyim dedim aynı sıkıntı verdi ben üniversite yönetimine mesaj attım durumu anlattım ben mi çok ileriden gidiyom dedim yoksa sizin mi obis sistemi cok geri dedim sorununuzu aldık dıye deri döndüler 2 güm sonra sıkıntıyı çöznüşler artık rahatlıkla girebiliyosun ie10 dan makü obise

sorunu çözmüştüm başka şekilde de evelde var şimdi direkt giriyor ie10 dan :D

Bi zamanlar şöyle bişey duymuştum.. Explorer'ın şöyle kötü bi özelliği var.. Eğer sayfa boyutu mb olarak çok büyükse açmayabiliyodu.. Herkes kodlamalarına bakıyor dns falan ir sürü şeyle uğraşıyor ama aslında sorun basit bi sorun ve çözümü biraz garip ve bilgi gerekiren bi çözümdü.. Bi hikaye vardı adamın biri çok hasta oluyor ölüm yatağına dşüyor hiç bir hekim çare bulamıyor.. sonra mahalle berberini çağırım adamı traş ettirirken yatağında. adam derdini anlatıyor berbere.. Berberde burnundaki kılların uzunluğunu görüp çekiyor kılı cımbızla 10 cm uzunluğunda bir kıl cıkıyor.. adamın burnu falan kanıyor.. yaka paça dışarı atıyolar ama adam düzeliyor.. Meğersem kıl sinirlere doğru ilerlemiş kökü hani bunun hesap hiç beklemediğimiz bi yerden olabilir. =) bu dediğimin sorunun çözümünü arayın bi =)

Geri