W700İ Vİdeo Oynatma Programi

kralpacino

New member
Reaction score
0
arkadaşlar gözlemledğim kadarıyla sitede pek çok arkadaş bu telefonu kullanıyor bende bu yüzden w700i aldım ama filmleri ileri yada geri almak mümkün olmuyor bunun için bir progrm yda bir öneriniz warsa lütfen söleyin bu sorun diğer sonylerde de war yanılmıyosm ama arkadaşlara bir cevap werilmemiş diğer arkadaşlarında yararlanması açısından yardımcı olursnız çok sewinirim

bende k750i var ve bildiğim kadarı ile W700i nin programında k750i den pek fazla farklılık yok.video oynatırken joistik tuşunu sağa doğru hiç bırakmadan tutarsan ileri sarar.sola doğru geri.k750i de böyle .w700i de farklı olduğunu sanmıyorum.

kardeş wideoları walkman özelliğinin içinden izlersen ileride alırsın geride hadi dene bakalım oluomu;)

kardeş tavsiye için açtım pencereni ama seçkin benden önce davranmış

arkadaşlar ben de w700i yi yeni aldım mükemmle ses veriyor. daha video izlemdim ama joystickin sağa ya da sola basılı tutlması gerektiği doğru. Arkadaşlara tşkler

kardeş sen telefon kullanmaktan anlamıyon dalga geçer gibi soru sormuşsun bari telefonuu ziyan etme anlayan birine ver...:)

telefondan anlayan birine ver yukarıdaki arkadaşların dediği giibi

w700i yi bilmiyorum ama ben w880i kullanıyorum bende de öle bi özellik yok ileri geri sarmak gibi
walman programını da hiç bir video formatını desteklemiyor w700i de böyle olabilir

Geri