W.Love Fener'e Doğru Mu?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Adı sık sık F.Bahçe ile anılan CSKA'nın Brezilyalı golcüsü Love, iddialara açıklık getirdi.

125513.jpg

Wagner Love, Star TV’de yayınlanan Futbolig programına konuştu. Brezilyalı golcü, "Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Fenerbahçe ile geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde tanıştım. Çok iyi bir takım ve biliyorum Fenerbahçeyi. Çok kaliteli ve iyi oyuncuları var. Fakat ben şu an gitmek istemiyorum. takımımda mutluyum. Eğer beni çok istiyorlarsa kulübümle görüşmeleri, başkanımla konuşmaları gerekecek" diyerek, sarı-lacivertli takıma transferine açık kapı bıraktı.

KaynaK

Şu adam Fenerbahçe'ye geLsin eğer başarıLı oLamassa Fenerbahçe'yi bırakıp GS'yi tutarım =)
Tam Fenerbahçe'nin aradığı adam.Bide formunu tuttumu Hooijdonk gibi oLur eminim..
Bide şunu söLemeden postumun sonuna geLmek istemiyorum aLibaba
BaşLığın Fanatik'in başLıkLarına benzemiş.
WAGNER LOVE FENERBAHÇE'DE mi ?
:hhmanD

İso hacı bitirdin beni yaa:D:D
Başlık benzetmeler,büyük iddialara girmeler:p
Yorumun her açıdan bomba olmuş:hhmanD
Bu yorumunun üstüne konuyu bie unuttum zaten:goz:

Şu adam Fenerbahçe'ye geLsin eğer başarıLı oLamassa Fenerbahçe'yi bırakıp GS'yi tutarım =)

İso Bu adam şu durumda (Cska'nın başında Zico varken ve Fenerbahçe bu durumdayken) Fb'ye geLsin bende Gs'yi bırakıp FenerbahçeLi oLucam :)

Fenerbahçe resmi internet sitesinde bizim için transfer sezonu bitti dedi ama..İnşallah gelir ..

Wagner Love Fenerbahçe'de gibi :hhmanD

Tam Fenerbahçe'nin aradığı adam.Bide formunu tuttumu Hooijdonk gibi oLur eminim..
Bide şunu söLemeden postumun sonuna geLmek istemiyorum aLibaba
BaşLığın Fanatik'in başLıkLarına benzemiş.
WAGNER LOVE FENERBAHÇE'DE mi ?
:hhmanD

Kanka GönüL İster Ki W.Love Fener'e GeLsin ELbette İsteriz Ligimizde KaLiteLi TopçuLarı İzLemeyi...

Diğer Konuya GeLecek OLursak Ben Fanatik Diye Bir Gazete Okumadığım İçin BaşLıkLarınında ŞekLi Konusunda Bir Fikrim Yok, BiLemiycem :goz:

Geri