@w.cn

DioNYSuS'

New member
Reaction score
0
Merhaba,

Bugün itibariyle [email protected] uzantılı mail sahibi olanlar

Maillerini açtıklarında şifre hatası ile karşıkarşıya kalacaklar,

Hotmail den açmaya çalıştıklarında ise;
Kilitlendiği ibaresi ile karşılacaklar.
Bu durumda olanların panik yapmasına gerek yok size yönelik bir hack saldırısı değildir.
Ancak neden ulaşılamadığı hakkında şu anda herhangi bir açıklama bulamadım.
Bulduğumda burada paylaşacağım.

Bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar var ise ve onlar açabiliyorsa
Hesaplarını oluşturdukları tarihleri burada yazarlarsa sevinirim.

Microsoft tartışılmasız en büyük kazığını atmış bulunmakta... Hiçbir duyuru yapmadan w.cn'yi kapattı kullanmıyorum ama çok kişinin hesabı gitti ... kişi listeside cabası ..

aynen benim de kapandı gmailden aldım şimdi

Ethnic in de dediği gibi yaptığım araştırmalar sonucu @w.cn uzantılı tüm mailler kapatılmış durumda tekrar açılma konusunda herhangi birşey söylenmemiş. Ama açılacağınıda sanmıyorum.

Kısacası tüm üyeliklerimin bulunduğu Mail adresim artık kullanılamayacak bu durumu düzeltmek için ne yapsak acaba.

arkadaş bende kişi listesine yanıyorum nasıl alacaz

@w.cn kapanmadı sanırım,micrısoft kapattı diye kanıt göstermeden konuşmayın..
ben size kanıt gösteriyim. Bir sorun varmış düzeltmeye çalışıyorlar...

https://windowslivehelp.com/ (siteyi ziyaret edin üstteki yazıyı okuyun)

@w.cn kapanmadı sanırım,micrısoft kapattı diye kanıt göstermeden konuşmayın..
ben size kanıt gösteriyim. Bir sorun varmış düzeltmeye çalışıyorlar...

https://windowslivehelp.com/ (siteyi ziyaret edin üstteki yazıyı okuyun)

w.cn Windows Live ürünü değildir.. Windows Live ürünü Hotmail , MsN , WindowsLive uzantılarıdır ... [Dünya Genelinde]

W.Cn uzantısı ise Sanırım Japonya,Çin,Güney ve Kuzey Kore ülkeleri için hazırlanmış bir uzantıdır .. verdiğin linki inceledim ...

dediğin doğru mu bilmiorm zaten açıklamalarda da Microsoft Haber vermedi doğrultusunda ... Kapatılması halinde MS çok büyük zarar görecektir ... en basidinden güven azalacaktır ...

Verdiğin linkte w.cn adresleri demiyor sadece ;

Windows Live Hotmail'de şu anda oturum açma aksaklıkları yaşanmaktadır. Live Hotmail hesabınızda oturum açmaya çalışırken hata mesajları alma ihtimaliniz bulunmaktadır.

yazısı yer almaktadır ... bu yazı ise sadece w.cn ' i değil hotmail,msn,windowsLive'ı da içerir fakat şuana kadar kimse hotmail'de bir sorun yaşadığını dile getirmemiştir ...

ama dediğin gibi Linki takip edeceğim ... w.cn adresim olmamasına rağmen :)

Windowslivehelp i bende ilk günden beri takip ediyorum. Bir çok konu açıldı yazıldı çizildi. Kimi yetkililer microsofttan kaynaklandığını belirtmiş. Çözüm için uğraştıklarını belirtmişler ancak fazla bir umudum yok açıkçası daha önce buna benzer bir durumla karşılaşılmadı diye hatırlıyorum. 1 haftayı geçti hala kapalı mail adresleri.
Bir çok kişinin aksine kişi listeme değil. Yapmış olduğum özel yazışmalar ve bir takım hesaplarımın bağlı olduğu mail adresiydi

adresler açıldı ...

...

artık @w.cn adreslerinizden giriş yapabilirsiniz...

Geri