Wıreless

meftun_i

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar.
Sizden bir konuda yardım rica edecektim.Konularda bulamadım yada gözümden kaçtı.

ben laptopa format attım gerekli bütün herşeyi yükledim ama wireless yüklenmedi.Daha önce laptopda kablosuz ağları gösterirken şimdi hiçbir şey göstermiyor.kablosuz ağ simgesi bile yok.
toshiba sitesine de girdim ama maalesef ordanda hangi programı yükleyeceğimi çözemedim.

LAPTOP bilgileri aşağıda.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Toshiba
Notebook
Satellite
L 555 series
PSWL8E
Windows 7 32 Bit

cevap verecek bir arkadaş yok mu ??

ag baglantılarıma gır ag baglantılARINI goruntuleyı tıkla gelır yada tune up sıstem sımge onarıcıyla da yaparsın bu tıp seylerı geldıkten sonrada kısayol olustur masa ustune ıstersen...

Cix Mekan sana bişey daha soracam.
normalde kablolu internete bağlanıyorum ama kablosuz bağlanmak isteyince ne simge ne herhangi birşey var.herhangi bir program eksikliği yok değil mi.
ağ bağlantılarından ayarlana bilir.çünkü arkadaşın laptopu ondan şimdi kontrol edemiyrum.

cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
schhh kardeş teşekkürler hangisini indireceğim tam olarak söylermisin lütfen çok tşkler.

linkde var işletim sistemine uygun olanı indircen

kardeş walla ben daha hangisi olduğunu çözemedim.Senden rica etsem tam belirtsen sevinirim.

Toshiba
Notebook
Satellite
L 555 series
PSWL8E
Windows 7 32 Bit ultimate
işlemci: CPU intel(R) Core(TM)i3CPU M330 @2.13 Ghz

tşkler

kardeş
laptopun wireless kartı sürücüsünü yüklediğine eminsen
ve sürücüde sorun yoksa ağ bağlantın otomatik gelir.

Pc yi kurcalarken
fn tuşuna basıpta kablosuz bağlantıyı devre dışı bırakmış olmayasın?

mesela ben kablosuz bağlantıyı kesmek istersem

fn+f11 tuşuna bastığımda hem bağlantım hemde simgem kaybolur :)

Arkadaşlar walla daha beceremedim.
Biliyorum kafanızı şişiriyorum.
Dosyayı indirdim.
TRS Driver 4.2.0.0
çalıştır yapınca karşıma.
Kurulum işlemi arşiv açma işlemi tamamlandıktan sonra başlatılacak diyor.
Okeyledim bişey olmadı.
Buraya çıkart dedim.
orada bulunan tinstall i mi kuracam.
yada ben mi yanlış dosyayı indirdim.
Bide wireless kart sürücüsü yüklümü onu nasıl anlayacağım.
Şimdiden tüm arkadaşlara Tşkler

winrardan çıkardıgın dosyanın setupına tıklayacaksın kurulum gerçekleşecek bunu yapmadan önce aşagıdaki işlemleri yap

önce kurulum yapmadan önce aygıt yönetiicinden driverın düzgün çalışıp çalışmadıgını denetle
Denetim Masası\Donanım ve Ses\aygıtyöneticisi
pencere açılacak burda çalışmayan simgenin üzerinde ünlem işareti olur bunu bi kontrol et
aynı pencerede üstte sürücü güncelleme var ordan güncelleme yapabilirsin internet üstünden

ıkıncı olarak ön panelinde blutoth düğmesi vardır açık olup olmadığını kontrol et
birde ekranda fareyi yukarı da beklettiğin zaman bi menü açılır ordada wirelesın etkinliğini açıp kapama yapabilirsin onuda kontrol et

yapamzsan servise götür yapabileceğim anca bukadar

teşekkürler kardeşim deneyeceğim olmadı dediğin gibi servise götürürüm artık.

ÖNCELIKLE
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted Klasörüne bak bakalim YÜKLENMISmi?!
microsoft servisleri bölümünde->Wireless Local Area Network,<- WLAN WLANSVC aktif degilse hic birsey göremezsin bunu görmen icin baslat calistir<msconfig.exe<yönetici<ok
sistemi normal olarak tüm servisleriyle birlikde baslati TIKLA olmazsa servislerden görevcubugu üzerinden
calisip calismadigina bak ! Eger devreDISIise servislerden WLAN BAGLANTISI na TIKLA etkin Kil ve baslat,
olmadiysa! DONANIMLAR a bakmak icin aygit sürücülerine girip>kartin taninip taninmadigina bak ! TANIMIYORSA>dvd RECOVERY le bilgisayarini baslatip>tamir et seceneklerinden yararlanarak >komut moduyla Aasagidaki kodu yönteici olarak baslatve calistir,
sfc /scannow
chkdsk /f/r

tüm verdigim bu yöntemlerle de sorun cözülmediyse bilgisayarin üretici firmasiyla servise göndermenin yoluna basvurman en mantiklisi,,kolay gelsin .

Geri