Wındows 7 ultimate mdsn türkçe orijinal---torrent

morpheuss

New member
Reaction score
0
Üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığından hepsinden daha güvenli kesinlikle tavsiye ederim.........
İNDİR

vezirx kardeşin ısrarlarına dayanmayarak büyük sırrı açıklıyorum

büyük uğraşlarım sonunda bulduğum bu torrenti indirdim denedim çalıştırdım

içinde 32 ve 64 bit iki ayrı iso halinde bulunuyor

ayrıca bu dosyaların sha1 değerlerini kontrol ettim mdsn den aldığım değerlerle aynı yani
bu dosyalar kesinlikle orijinal, sha1 in hilesi olur mu derseniz şimdiye kadar hiç duymadım ve sanmıyorum zaten...

şimdi ben resimlerle falan göstersem doğru olduğunu bu net bir kanıt olmayacak ki bilenler zaten bir kontrol eder bilmeyenler ise bunlara kanabilir isteseniz siz de bir kontrol edin :D

222 görüntülenme 1 teşşekür 0 yorum iyi gidiyoruz :))))

teşekkürler arkadaşım paylaşmışsın emeğine sağlık ama bu torrent ne kadar güvenli ? bu link nedir ne değildir alıntıdır bile yazmamışşın hiçbi açıklama yapmamışsın. kopyala yapıştır yapıp tavsiye ederim yazmışsın sadece.Teşekkür istenmez hakedilir. Biz böyle her bulduğumuz linki paylaşmıyosak eğer; paylaşım yapmak için saatlerini günlerini harcıyan insanlara saygımızdandır.

teşekkürler arkadaşım paylaşmışsın emeğine sağlık ama bu torrent ne kadar güvenli ? bu link nedir ne değildir alıntıdır bile yazmamışşın hiçbi açıklama yapmamışsın. kopyala yapıştır yapıp tavsiye ederim yazmışsın sadece.Teşekkür istenmez hakedilir. Biz böyle her bulduğumuz linki paylaşmıyosak eğer; paylaşım yapmak için saatlerini günlerini harcıyan insanlara saygımızdandır.

hay agzını opeyım ne guzel bı yorum :biggrin:

arkadşalar ben win7 dileri indirmiştim kusura bakma ama arkadaşım 5 para etmez. çok kasıyorlar. ve belli bir zamandan sonra işletim sistemi kendini kitliyor.

arkadşalar ben win7 dileri indirmiştim kusura bakma ama arkadaşım 5 para etmez. çok kasıyorlar. ve belli bir zamandan sonra işletim sistemi kendini kitliyor.

bu dil değil ki ne alakası var anamadım bildiğin win 7 nin orijinal isoları bilmeden konuşmayın bari de yormayın adamı :D

Geri