wİreLess bağlanamıyorum yardımcı olurmusunuz?

LastOttoma

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar evde wireless var ama bağlanamıyorum şifresini doğru yazdığımız halde 6 tane pc bağlanabildi ama arkadaşlarımın pcler bağlanamadı yardımcı olurmusunuz? modem markası ZTE ZXDSL 5318

En fazla bağlanma sınırına gelmiş olabilirsiniz.

normalde bağlanabilirsin makinanda problem olabilir işletim sistemin vista veya 7 mi ?

İşletim sistemim windows xp sp3 ethernet kablosuyla bağlanıyor ama wirlessla bağlanmıyor?

arkadaşlar işletim sistemi ile bi alakası yok.bazı eski makinalar şifre türü olarak wpa ve wpa2 yi desteklemezler.wep i desteklerler.pc ler eski ise sorun büyük ihtimal budur...

Aslına bakarsak benim minibook çok eski değil yeni samsung sony acer laptoplarda bağlanamadı

şifre türünü wep olarak değiştirmeyi dene bide.

minibook wireless a bağlanmıyosa belki wep i destekliyodur sadece...

çünkü donanımla ilgili işletim sistem ile değil...

eskiden bağlanıyomuydu?

Yepyeni laptoplar giremedi sanırım modem 7 pc'den pazla wireless almıyor ama kabloyla bağlanabiliyom

valla pc sınırı varmı bilmem ama mac filtreleme olmadğından da emin ol.

o modemin kullanım kılavuzu vardır onlara bak google da bulursun...

Arkadaş çok beceriksizim bir şeyi bulamadım acaba sen biliyorsan kulanma klavuzunu bulabileceğim bir site önerirmisin

hocam yalnız o modelde bi modem bulamadım google da

model doğrumu eminmisin?

HOCAM ZTE ZXDSL 531B alfabesi alfabesine bu yazıyor

merhabalar.
Intel Wi-Fi Link 5100 AGN wireless adaptörüm var. ayrıca Airties RT-211 kullanıyorum. ev arkadaşım normal olarak kablolu ve kablosuz bağlanabilirken bende hata veriyor. arada bir bağlanıyor bazen hiç bağlanmıyor. ben sadece kablo ile bağlanabiliyorum. Bu arada işletim sistemim Win7 home premium 64 bit. Sürücüyü kaldırıp yeniden kurdum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sağulasın umarım bir yolunu bulabilirim :)

Geri