Wİndows'un Kapat DÜĞmesİ ÇaliŞmiyor. Yardim Gerek :)

anadolu21

New member
Reaction score
0
Bilgisayarın Başlat->Bilgisayarı Kapat -> Kapat Tuşu Çalışmıyor :( Yardımlarınızı Bekliyorum. Teşekkürler ...

emin diilm ama bikaç şey söliim. bios ayarlarına bi bak orda power tuşunun bikaç ayarı var. bide kablosuna bak tuşun sağlammı.

mastercem' Alıntı:
emin diilm ama bikaç şey söliim. bios ayarlarına bi bak orda power tuşunun bikaç ayarı var. bide kablosuna bak tuşun sağlammı.

Mastercem arkadaşa teşekkürler ama benim sorunum kasadaki power tuşu ile ilgili değil. Windows İşletim Sisteminin windowsu kapatmaya yarayan "kapat" düğmesi çalışmıyor :(

pcde ne kadar güç ile ilgili birim biliyosan oralara bak değişiklik varsa hatada ordadır :D

kardeş bence format at en güvenli yol budur (onaradabilirsin) ama eğer format istemiyorsan masaüstüne gel. sağ tıkla yeni kısayol de. kısayolun konumunu soracak ona da "%windir%\system32\Shutdown.exe -s -t 00" yaz (tırnaklar yok). sonrada simge değiştir deyip bu kısayola kapatma tuşu simgesi verebilirsin. bu şekilde oraya girmeden direk masaüstündeki kısayoldan çift tıklayarak bilgisayarını kapatibilirsin.

işe yararsa bir teşekkür yeter.

Geri