mustafa.oz
New member
- Reaction score
- 0
bır arkadaşım benden yardım ıstedı ama ben bılemedım cozumunu sızden yardım ıstıyorum.Arkadşımın anlattıgına gore onda xp servıce pack 1 varmış ancak ınternet uzerınden sanıırım bır sekılde service pack 2 yuklenmış denetım masası prgram ekle kaldırda falan servıce pack 2 gözukuyormuş..format atmak ıstedgı zman xp cd sını takıyor fakat bılgısyar herseferınde kapanıyor bırdaha acılmıyormus.daha oneden cok kez frmat atmıstık bıos dan ılk cd den okuması ayarlı...benım tahmınım onda servıce 1 cd var ama bılgısyar pack 2 oldugu ıcın bı uyumsuzluk var cunku cd yı takıp frmata kalkınca sıstem cd dekınden dahau guncel prgramlar ıcermekte manasına gelen bı uyarı verıyormuş...şimdı bu sorunu nasıl duzletebılrız hıc bı sekılde format atamıyoruz ayrıca suan hıc bır prgarmı calıştırmıyormus sadece msn acabılıyor onuda acrken cok hata verıyormus x tusuna basınca calışıyormus sadace ayrıca masa ustunde cop kutusu sımgesı yok ve baslat menusundekı ara butonuda calışmıyor anlayacagınız bılgısyar uçmuş nasıl eskı halıne getırebılrız yardımlarınız ıcın teşekkurler arkadşlar......