WİNDOWS XP HOME EDİTİON+SERVİCE PACK 2 de BÜYÜK SORUN!!!

fatih1093

New member
Reaction score
0
arkadaslar suan etkinlestirme icin 1 gun kaldi diyor bilgisayari kapatirsam birdaha acamayacagim sebebi ise 1 ay once basima gelen ve tek care olarak format atmak zorunda kaldigim sorun. her turlu crack + program su bu vs herseyi deneyerekj orjinal yapiyorum windowsu ve oluyorda ama her acilista o lanet olasi etkinlestirmeye 3 gun 2 gun kaldi zimpirtisi cikio. evet etkinlestir diorum, zaten etkinleştirildi deyip açılıyor ama sorun şuki 1 ay oncede aynısı oldeu, nasılsa açılıyor diye bişey yapmadım gunu dolduktan sonra artık açmamaya başladı. tekrar user ekranına donuyor. Çıldırmak içten degil yine format atamam cok onemli dosyalarım var en az 40-50 gb. Lutfen yardım edin. windowsu cracklemek falan cozum degil. zaten crackli. Şu lanet uyarı çıkmasın windows etkinleştirme uyarısını silmenin bi yolunu bilen varsa lutfen acilen yazsın. Lutfen yardım edin durum cok acil. Deneyip yardım edemeyendende, yardım edebilendende Allah razı olsun

bilgisayarını tekrar başlattığında karşına bi ekran gelicek. Lisanssız sürücü die. Ordaki seçeneklerden internette Microsoftun sitesine girip lisance key al die bi seçenek var. Yada ürün kodunu active et gibi. Seçenekleri takip ederek microsoftun sitesine bağlanıcaksın. birkaç dakikalık işlemden sonra açılıcak bilgisayarın.

Ya Uye Yapıyosunuz Sonra Fos Cıkıyo Nasıl Işdir Bu

ARAYAN istedigini bulur

Ya Uye Yapıyosunuz Sonra Fos Cıkıyo Nasıl Işdir Bu
ÖNCELIKLE hackhell'e HOS GELDIN GIRISI biraz sinirli yapmissin !! CANIN SAG OLSUN lakin sorununa nasil yardimci olabiliriz biraz detayli anlatim yaparsan ! ETKINLESTIRMEMI yapamiyorsun ? BILGISAYAR mi ACILMIYOR? Yoksa DOSYA yi ILGILENDIREN KONULARA arama cubugundan MI ULASAMIYORSUN ? önce sorunun ADINI ögrenelim sonra ilacini beraber bulalim ne dersin ? HADI BAKALIM iyi forumlar fazla sinir beyni erken yorar :) SAKiN SAKiN anlat burada herkese KAPI ACIK girdikden SONRA kendi istegiyle CIKANA RASTLAMADIM .. sende zamanla kanaat getireceksin isi ACELEYE GETIRMEYIP KAPIYI ZORLAMAZSAN eyvallALLAH :)Tekrar hos geldin ,,

Geri