Wİndows AÇilmiyo !!!

Gs_LioN

New member
Reaction score
0
pc ye format attıktan sonra tum driver ları yukledim ve kappattım bugun tekrar pc yi acmaya kalktim ama bi turlu beceremedim ilk once normal ekran geliyor fakat windows setup a sıra geldiginde simsiyah ekran devamlı oyle kalıyo 1 saat hic ellemedim acır belki diye ama nafile tum donanımın calıssp calısmadıgınıda kontrol ettim RAM EKran KARtı Vs....

NOT: F8 e fln da basıyorum guvenli mod a da girmiyo hep siyah ekran cıkıyo format atmayı denedim ondada aynı CD DEn on yukleme icin bir tusa basın diyo basıyorum ve gene siyah ekran cıkıyo

arkadaslar ne yapmam gerek lutfen bi yardımcı olun cok zor durumdayım

format atma şeklinde bir problem var onu forumdan oku ona göre at sana pratik ve uyguladığım bir yolu anlatayım bana gelen her sorunlu bilgisayarı öyle hallediyorum. bulacağın windows yüklü bir harddiski senin bilgiyarına tak oradan başlat problem yoksa kendi hdd ni slave olarak tak ve iki hddli olarak başlat sonra kendi hdd ni windows ortamında formatla diğer hdd yi sök kendi hdd den ön yükleme ile yeniden format atarak başlat böylece problemi iyi tanımlamış olursun bide BIOS mesünüde bir anormallik varmı bilimyorum onları bir kontrol et çünkü formatta atamıyorsun. bunu deneme imkanın varsa dene bence asıl sorun format atma yöntemined forumdan oku onu hade kolay gele

bence hard diskin arızalanmış kardeşim buda senin halledebileceğin bir durum değil

tabi formatı düzgüz yapıyorsan

Geri