WİN 8 Stardock Start8 1.03 (FULL) FİNAL

zaferaytas

New member
Reaction score
0
~` WİN 8 Stardock Start8 1.03 (FULL) FİNAL `~
EN SON VERSİYON + SORUNSUZ %100 FULL..!!

:- 22.11.2012 TARİHİNDE :-
YENİ CRACK VE KURULUM AÇIKLAMASI EKLENDİ!!

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 1.3
Dil: İngilizce
Boyut: 8 MB
Sunucu: Netload.ini + Uploaded.to + Turbobit.net
Durum: Yüklendi

~~ Programın Özellikleri ~~

Windows 8 Başlat Düğmesi

Windows 8 geliştirmeleri ile Windows 7 tarzı Başlat menüsü
• Windows için ara 8-stili (Modern UI) uygulamaları
• Başlangıç ??menüsüne Pin masaüstü ve Metro uygulamaları
• Listesi destek
• Uygulamalar, ayarları ve dosyaları için Unified Arama
• Windows 8 masaüstü doğrudan Boot
• Bir, cihazları, müzik, belgeler ve videolar kapatmaya tıklamayla erişim

WİN 8 Stardock Start8 1.03 (FULL) FİNAL KURULUM İÇİN HAZIRLIK :::::

1- Stardock Start8 1.03 Programını Kurun Ardından Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.

2- Görev Yöneticisini Çalıştırın İşlemler Menüsünden Stardock exe, ve Stardock Programını Bulup İşlemi Sonlandırın.

WİN 8 Stardock Start8 1.03 (FULL) FİNAL CRACK VE PATCH İŞLEMİ ::::::

3- Crack Dosyasında Bulunan Dosyaları Programın Kurulu Olduğu C:program Files\Stardock\Start8 Dizine Atıp Değiştirin.

4- Denetim Masasından Görünüm Ve Kişiselleştirme -> Klasör Seçenekleri -> Görünüm -> Gizli Dosya,Klasör ve Sürücüleri
Göster Kutucuğunu Tıklayıp Uygula VE tamam Deyip Kapatın.

5- ''Bin'' Klasöründe Yer Alan ''start8sig2267.bin'' Adlı Dosyayı ''C:programData\Stardock\Registrations'' Konuma Atın
bilgisayarınızı yeniden başlatın artık işlem tamamlanmıştır Artık %100 Full kullanabilirsiniz..

Stardock Start8 1.03 (FULL) FİNAL LINK

Uploaded.to Linki

Stardock Start8 1.03FULLFNL…rar (5,12 MB) - uploaded.to

Netload.ini Linki

Netload Serious Filehosting - Netload

Turbobit.net Linki

??????? ???? Stardock Start8 1.03FULLFNLAHRZMN 22.11.2012.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net

Tskrler.kardesim.eline emeğine sağlık..!!

şu bakya başlat menüsü için bile crack yapıyoruz.microsoft un bizi düşürdüğü duruma bak.başlat menüsü için bile para.media player için para.arkadaşlar böyle giderse yakında paint ve tıklama başına para isticek microsoft.uyduruk işletim sistemlerini boykot edin.

evet çok gereksiz ve saçma uygulamalar ilekarşımıza çıkıyor ayrıca microsoft windows 8 işletim sisteminde o kadar iddalı değiller ki windows 9 hazırlaklara başladılar windows 8 hayal kırıklığı olabilir endişe içindeler

Neden iddialı olmasınlar? İşletim sistemi çıkar çıkmaz tahmin edilenin çok üzerinde başarı yakaladı. Daha hızlı açılma ve kapanma, daha yüksek performans, şimdiye kadar rastlamadığım takılma ve donma sorunu; Windows 7'de canavar gibi ısınan sistemimde artık fan dahi nadiren giriyor devreye; ihtiyaç olmuyor. Zaten devamlı bir sonraki işletim sisteminin hazırlığı içerisindedir üreticiler, bunda şaşıracak ya da ayıplanacak bir durum da yok. Böyle yalan yanlış yazıp da insanları da yanlış yönlendirmeyin ya...

Neden iddialı olmasınlar? İşletim sistemi çıkar çıkmaz tahmin edilenin çok üzerinde başarı yakaladı. Daha hızlı açılma ve kapanma, daha yüksek performans, şimdiye kadar rastlamadığım takılma ve donma sorunu; Windows 7'de canavar gibi ısınan sistemimde artık fan dahi nadiren giriyor devreye; ihtiyaç olmuyor. Zaten devamlı bir sonraki işletim sisteminin hazırlığı içerisindedir üreticiler, bunda şaşıracak ya da ayıplanacak bir durum da yok. Böyle yalan yanlış yazıp da insanları da yanlış yönlendirmeyin ya...
Microsoft XP lisansı satmaya tekrar başlasa acaba durum ne olur?
Vista ve 7 için de microsoft çok umutluydu ama yeni bilgisayarlarla zorla verdikleri lisanslar sayesinde ancak yeterince kullanıcıya kullandırılabildiler.
Ayrıca artık Microsoftun işletim sistemleri dünyasında durumu sıkışacağa benziyor.
Linux Google sayesinde android ismiyle 1-2 sene içinde masa üstü işletim sistemi olarak karşılarına çıkacak. Microsoftun windows 8 ile kendi elleri ile yok ettiği kullanıcı alışkanlığı ise mobil cihazlar dan alışkın kullanıcılar sayesinde muhtemelen windowsu ezecek.

Geri