WİN 7 Format başlamıyor yardımlarınızı bekliyorum...

clyck

New member
Reaction score
0
ARkadaşlar merhaba;

Daha önceden kendim kurduğum Win 7 kullanıyorum,, Zamanı geldi artık tekrar bi format atayım dedim, Biostan CDden çalıştırı ayarladım, daha önce belkide 7-8 defa Win 7 formatında kullandığım kalıbı diske yazdırdım taktım DVD yi bastım reseti...(DVD den olabilir demeyin, daha önceki Format DvD sinide kullandım)

ön yükleme için bir tuşa basın diyor ya OK ona da bastım... bişiler dolmaya başladı sonra Hani Win 7 Kurulumunun başında Dil Falan sorduğu yer varya.. İşte Onlar Hiç Çıkmıyor.. Win7 Arka Planı geliyor ekrana Öylece bekliyor...

bişi olmayınca bende resetliyorum,Bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama Format atmak istiyorum....

Nedir Önerileriniz....??

biosa gir oradan flopy ayarını yap flopy kapalı olması gerekiyor disable yi seç kaydet çık tekara dene olması gerekiyor.

Orada ne kadar bekliyorsun? Ben ilk yaptığımda olmadı diye çıkmıştım kaç defa, ama sonradan 3 dakika kadar bekleyince geldi ekran

bazen 15 dakika beklettiğide oluyor.sebebini bende bilmiyorum ama sen yinede bekle devam edecektir.donanım veya cd arızası olsa hata verir zaten!!

Sebep Anakartınızın Bileşenlerinden Kaynaklıdır. Anakart Değişimi Yada Sorunlu Olan Bileşeni bulup değişimi yapılması gerekli bu büyük bir sorun değildir. format ekranında biraz beklemek sizizor durumda bırakmaz kurulum ekranında 10 ila 15 dk beklemen gerekçek

Geri