Vural : Yüreksizler

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Biz kendimizle uğraşıyoruz, siz neden bizle uğraşıyorsunuz? Bu ülkede bir tane hakem yok. Tebrik ediyorum kendilerini, utansınlar! 10 sene oldu bir tanesi gidip Avrupa’da düzgün bir maç yönetemedi

FENERBAHÇE’nin 90+6’da Semih Şentürk ile bulduğu golle Kocaelispor’u devirmesi, yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Yılmaz Vural’ı çileden çıkardı. Yenilen gol sonrası isyan eden tecrübeli teknik adam, oyunu işaret edilen 5 dakikadan fazla uzatan ve yenilen golden sonra kendisini sahadan atan hakem Bülent Yıldırım’a da ateş püskürdü.

Maç sonunda kendini yerden yere atan Vural’ı, F.Bahçe Menajeri Volkan Ballı bile sakinleştiremedi.

Yılmaz Vural, karşılaşma sonrası karşılaşmanın hakemlerini hedef alan sert açıklamalarda bulundu. Bülent Yıldırım ve yardımcıları için "Yüreksizler" diyen Vural, şunları söyledi:

Terbiyesizlik yaptılar

"Bu bize yapılmış bir terbiyesizliktir. Deniliyor ki, 5 dakika en az süredir. Ama uzatma için verilen bir süreyi 1 saniye geçiyorsa bitireceksin. Semih 2 kere faul yapıyor, atmıyorsun. Uğur faul yapıyor, atmıyorsun. Takdir hakkı denilen lanet şeyi hep rakipten yana kullanıyorsun.

Sonra geliyorsun beni saha dışına çıkarıyorsun. Zaten 90+5 olmuş daha ne yapıyorsun yani? Tanrı mısın sen be! Oyuncuma taktik veremeyecek miyim?

Oyuna mı konsantre oluyorsun bana mı anlamadım, sürekli bir uyarı halindeler. Biz kendimizle uğraşıyoruz, siz neden bizle uğraşıyorsunuz? Bu ülkede bir tane hakem yok. Tebrik ediyorum kendilerini, utansınlar! 10 sene oldu bir tanesi gidip Avrupa’da düzgün bir maç yönetemedi. İnsanlarda yürek yoksa böyle oluyor işte. Ben antrenörlük yapsam ne olur yapmasam ne olur. Yıllardır aynı şeyi konuşuyoruz, bu kadar basiretsizlik olmaz. Ne oldu kazandılar da, bir tarafı sevindiriyorsun, diğer taraf ne olursa olsun. Ne ala memleket!

Napıyorsun yani dünyayı mı kurtarıyorsun."

Kaynak

Kocaelispor teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından maçın hakemi Bülent Yıldırım'a ateş püskürdü.
İşte Vural'dan bombalar:
- Bu yapılan düpedüz bir terbiyesizliktir.
- Bir futbol maçı 5 dakika uzatılmışsa ne oldu da 1 dakika daha oynatma ihtiyacı istiyor. Tamam en az 5 dakika demek ama 1 dakika niye gerekti.
- Uğur'u niye atamıyorsun. Uğur faul yaptı diyorsun, kartı gösteremiyorsun.
- Tüm takdir hakları denen lanet şeyi rakip takımdan yana kullanıyorsun.
- Jesteroviç'e yapılan bariz faulü görmüyorsun, o top geliyor san saniyede gol oluyor. Aynı faulü biz yapınca veriyorsun, bu kadar çifte standart olmaz.
- Yolda görünce abi abi diyorlar, sahada çık dışarı.
- Sahada düdük çalıyorsun da dünyayı mı kurtarıyorsun
- Taraflı yönetiyorlar, bir tane yürekli hakem yok, utansınlar...

yıLmaz vuraL has fbLi ama dobra bi insandır.. bi gsLi oLarak fb işte hakemLe yendi faLan diyemicem çünkü biz de kocaeLi'yi depLasmanda hakemin yardımıyLa yendik..
maaLesef hakemLerimiz güçLünün gücünün güç katıyor bu üLkede ve vuraL'ın da dediği gibi bu yüzden avrupada adam akıLLı bi maç yönetemediLer bugüne kdr..

doğma büyüme kocaeliliyim Anadolu kulübü olan kocaelisporun hakkını yiyen camia fenerbahce değildir.Aziz yıldırımdır.bu adamın türk futboluna yaptığı katkı sıfırdır.Şike onun ruhunda var Sayın Aziz Yıldırım bu Güne kadar Türk futboluna tesis ve stadyum haricinde ne kazandırdın kendi kendine bir sor bakalım lakin hakemin satıldığı bu kadar belli olmamalı 4 hakem 5 dakika uzatma verrdiyse bu maç 94:59'da bitirmeliydi.Fakat hakem maçı 98:43'de bitirdi.Pes yaa kardeşim bu kadarda olmaz.

dogru söze ne hacet

oyuncu degısıyoo 1dk sahadan cıkıyoo yere dusen kalkmıyoo naeden uzatmasın kı mantıksız ca dusunuyorsunuzz denızlı fener macındana uzatma oldu 16 dk 18 bıtdıı skor herkese yarıyoodu kımse laf etmedı dunku macta 90 +10 bıtseydide 2 2 bıtseydı kımse bunları konusmazdıı

Hakem uzatmalarda haklı mı?

Kocaeli, Semih’in golünün 5 dakikalık uzatmadan 50 saniye sonra gelmesine isyan etti,ancak Semavi’nin sakatlığı ‘1 dakika 20 saniye’ sürdü

KÖRFEZ’DE Semih’in uzatmada gelen golü Kocaelispor cephesinde krize ve büyük itirazlara neden oldu. Hatta teknik direktör Yılmaz Vural’ın tribüne gönderilmesine kadar giden Semih’in 90+6’da gelen golünde yaşananlar şöyle: Kocaelispor’un ilk golünü atan Taner maç sonu “Hakem 5 dakikalık uzatma verdi ama gol uzatmalar bittikten 50 saniye sonra geldi” dedi. Vural ise “Bülent Yıldırım maçı 5 dakika uzattı ama fazla oynattı. Saatime baktım 40 saniye geçmişti. Yanına gittim ve bunu söyledim beni attı. 40 saniyenin geçtiğini söylediği için bir insan atılır mı?” diyerek isyanını dile getirdi.

OYSA uzatmanın da uzatmasının oynanmasının nedeni şu Bülent Yıldırım’ın 5 dakikalık uzatma verdiği bölümde (90+3) Semavi’nin sakatlığını dikkate aldı. Semavi’nin sakatlandığı bölümde mücalede 1 dakika 20 saniye durmuştu ve hakem de bu süreyi uzatmalara ekledi.

VATAN

Uzatma içinde zaten duraklama olmuş.Tam saniyesini hatırlamıyorum ama Kocaeli taç kullanırken saat 95:40 diyelim.Taç kullanıldıktan 12 saniye sonra gol gerçekleşiyor.Fenerbahçe yerine Kocaeli gol atsa ne olacak?Ne diyecek Yılmaz Vural.Ya da 98 de biten maçta 97de Kocaeli gol atabilse Yılmaz Vural'ın tepkisi ne olacak.?Bize haksız eleştirileri yapanlar da Kocaeli ile oynadıkları maçta attıkları gollere baksın.Keşke bizim goller kadar temiz olsaydı o gollerde.Ağzı olan konuşuyor ne diyelim.Beyaz sayfa açmak serbest...

Ya warya aynı şey gs ye yada bjk a oLsa bu kdr abartıLmazdı ya
hep feneri geLince miLLetin gözü acıLıo
hekem zaten 5 dk uzatma wermişti
5 dk biddi kocaeLİ ataktaydı..
fener topu kaptı kontrataktan goLü buLdu orda yiyebiLirdikte yani...
bu kdr ağLamaya sızLamaya gerek yoq

UzatmaLar dahiLinde bir futbolcu kendi yere atıp 1 dk kaLkmıyorsa Hakemin Maçı 1 dk daha oynatmasından daha normaL ne oLabiLir acaba ?
Biz o kadar maçtır yeniLiyoruz bizden hiç kimse kendi yere atıp oraya buraya küfürLer savurmadı.
Yada hakeme ağza aLınmaycak ŞeyLer söyLemedi.
Ama yıLmaz Bey ''Türk HakemLerini kurtaracakya'' Kendini yerden yere vuruyor.
HakemLere ağır Laflar söLüyor.
BazıLarıda Aziz maçı satın aLdı demiş.Ebe akıLLılar Madem Aziz maçı aLcak kadar ''yetenekli'' biriyse nedendir bu Fenerbahçe'nin durumu....
Dahada bişi demiyorum....

sayın yıldırımda zaten aptaldı 90+larda aldı dimi maçı..

kendi şovmen oyuncuları yerde yatarken hiçbirşey yok gol yiyince anam yandım..
o maçtaki düşüşü yeterdi ona..
daha ne kadar alçalabilir ki?!?

Ta Uşaktan 490 Km Yol Katledip Fenerimi Desteklemeye Gidenlerin Fenerbahcenin Bu Maçı Almasında Hic Payı Yok Dimi. Hakem Kazandırdı Dimi Maçı. Orada Gırtlak Patlatanların Hic Hakkı Yok Dimi. Kocelispor da aynı Anda 3 Tane Oyuncu Yerde Yatıyor. Maç Duruyor Sonra Uzatma Dakikalarında 1 Oyuncu Değişikliği ve Sakatlık Oluyor. Sonra Semih Şentürk Golü Atınca Olay Oluyor. Bırakın Kardeşim Bu İşleri Ya Bırakın. Yılmaz Vural Son Sözüm Sana: Çalıştırdığın Bütün Takımlarda Fenri Bozguna Uğratmak ve Başına Geçmek İçin Çok Uğraştın Ama Olmadı Sende FENERBAHÇE'nin Büyüklüğünü Kaldıracak Kapasite Yok ki Fenerbahcenin Senin Gibi Bi Şovmene İhtiyacı Yok. 7. Haftada Kocaelinin Başındaydın. Şimdi TEk Düşündüğüm Acaba Ligin 2. Yarısında Hangi Takımın Başına Geçip Gene Fenere Karşı Şov Yapacağın...

Geri