VuR BeNi

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Bu satırları yazarken yüreğim kan ağlıyor.Kağıt sırılsıklam olmuşSaat gecenin bir yarısı.Belki bir ümit olurda gelirsin diye bekliyorum.Bilmem bilir misin bebeğim?Bir nefestir içimi dağlayan hayat, suskunluktur acımasızdır ve yeri gelince çaresizliktir.Aşktır beni sana bağlayan karagözlerine mahkum eden ve olmaz dediklerimi olduran.Sen fark edemezsin yüreğimin sesini yalvarışlarımı duyamazsın.Yüreğin bilir mi ki aşkımı? Yüreğin bilir mi ki sevdamı,sana özlemimi...Belki de hiç bilmeyeceksin senin için akan gözyaşlarımı.Fark edemeyeceksin zamansızlığı,zamansızlık içinde sensizliği.Yüreğime seni her gördüğümde o kamera arkasında binlerce kursun değdiğini çaresizlik içinde eridiğimi.Sen görür müsün ki seninleyken sensizliğimi..Kim sevdi bu kadar yürekten seni söyle gülüm.Kalemim bile yalnız kaldı yazmaz oldu.Yazamıyorum artık.Sen yoksun ya ağlayan gözlerim kanıyor.Sen yoksun ya vakit doluyor sevgili!
Dün geceden başlıyor yavaş yavaş kanımın çekilmesi karadır ölümüm.Sen yoksun ya kollarımda aklıma çöktü bir hüzün.Yetiş ey sevgili vakit dolmakta.Yüreğin duymuyor mu yoksa..Geliyor musun yoksa sessizce.Bilirim yar gelişlerin akıbeti gidişlere dayalıdır.Selamın artık kuşlara mıdır?Umutta mı aramalıyım sesini. Bebeğim buralarda çok mutsuzum.Çünkü sen yoksun...Yine yalnızım bu karanlık odada.Gel tut ellerimi Günümü aydınlatan güneşim, gecemi parlatan yıldızım ol.Çek yüreğimden karanlıkları.Sonumuzu getir! Sık bir kursun bedenime ama seviyorum seni delicesine ölürken bile titreyen dilimde adın olacak hançer darbesiyle.Dindir yüreğimdeki ateşi.Dindir aklımdaki umutsuzluğumu.Gel gülüm ölüme kosalım seninle.Gel yaralı sevdam...Her saniyesi ayrı bir tat bırakırken benliğimde beni senden mahrum kılma.Artık isyan ediyorum.Her saniyen ayrı bir ses olurken kulağımda,mutsuzken mutlu etmeye gel.Yüreğim korku bilmez oldu.Namludaki son kursunu sık yeter ki gel!Sana hasretim,sana susuzluğum.Yüreğim muhtaç dudaklarından çıkacak küçük bir öpücüğe.Simdi içimden koparken haykırışlar yine yazıyorum sana usanmandan.Sabahın üçü saat.Bitmez bu saatler sanırım.Bitmez odamın sessizliği.yıldızlar geceye gözlerini kapattı artık.Sabah oluyor gel artık.Gel kokun sarsın bütün benliğimi.Şimdi gülüm resmine bakıyorum seni uyurken hayal ediyorum..sen uyurken ben yine güneş doğunca gözlerimi kapatacağım.Karanlık sevdamı yasayacağım.Gül karasıyla yazdım gecenin ortasına adını.Gündüzlere muhtaç kaldım.Yağmura hasret kaldım.Zamansızlık içinde kayboldum.Gel çıkar yüreğimi...
Bilmem bilir misin suçlu olan yüreğimiz değil değil mi karagözlüm.Suçlu olan bir türlü asamadığımız lanet olası bir köprü.Bir ucunda sen bir ucunda kanlı gözyaşlarımla ben.Kafam allak bullak,düşünüyorum. daha neyi düşündüğümü bilmeden.Yaşamıyor muyum yoksa? Hayır! Hala nefes alabiliyorum.Hissediyorum...Buram buram sensizliği Çekiyorum içime.artık yıldız olmak istiyorum gülüm.Yıldızlar neden kayar bilir misin sevgilim?Yalnızlıktan kayarlar.Kaybolmak isterdim sonsuz evrende bilmezdi o zaman yerimi kimseler.Aslında senin yanına gelirdim usulca,baş ucuna sensizliğin ne kadar acı olduğunu yaşatmamak için sana koşardım.Yüreğim yüreğinle beraber olduğunu biliyorsun değil mi gülüm?Her ne kadar o sımsıcak ellerini tutamasamda.Bir gün benim olacağını biliyorsun değil mi?Benim yüreğimin bir yarısı sende ama oda kayboluyor her geçen saniye. Ümitsizce bekliyorum.Sevdamızı ne kadar saklayacaksın yüreğinde .Sevgime kulak veriyor musun gülüm gel artık bebeğim içimin yangının dindir.Seni çok özledim.İçimi titreten bakışlarını özledim.Ben aslında seni değil Ölümü Özledim Karagözlüm. Hadi Akan Gözyaşlarımı dindir ve vur beni gülüm beni benden alan gecemi aydınlatan ışıl ışıl gözlerinle vur...​

i13220_rosesd5hi.gif
i13220_rosesd5hi.gif

Written By_Chuckies
Gece Yarısı
3.00

i13224_lm0zm.jpg

Bilmem bilir misin suçlu olan yüreğimiz değil değil mi karagözlüm.Suçlu olan bir türlü asamadığımız lanet olası bir köprü.Bir ucunda sen bir ucunda kanlı gözyaşlarımla ben.Kafam allak bullak,düşünüyorum. daha neyi düşündüğümü bilmeden.Yaşamıyor muyum yoksa? Hayır! Hala nefes alabiliyorum.Hissediyorum...Buram buram sensizliği Çekiyorum içime.artık yıldız olmak istiyorum gülüm.Yıldızlar neden kayar bilir misin sevgilim?Yalnızlıktan kayarlar.

.......!!!!!!!!!! ne diim olm daha sana yüreğine sağlık demekten bıktım yazma artık şöle yazılar morelimi bozuosun zate kafam bi dünya

yine de yürreğine sağlık ;)

Sıkıldım yaa.. Ne zaman chuckies bi şiir yazsa esmer cevap werio.. Kıskanmaya başladım :(

yıne süper şiir sizde vurun benı beah:D:D esmer senınde ellerine sağlık

titreyen dilimde adın olacak hançer darbesiyle ağ ağ benımde aynı boyledıydi

eline koluna yüreğine sağlık

chuckies mükemmelsin kanka yaww bravo vallahi sana nas1l ilham geliyo banada eskiden geliyodu simdi gelmiyo:(

Sık bir kursun bedenime ama seviyorum seni delicesine ölürken bile titreyen dilimde adın olacak hançer darbesiyle

Çok güzel sözler var yüreğinize sağlık allah mutlu etsin sizi...

Geri