vps

Dj_AdigeA

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar ben bir vps satın almak istiyorum ve vps hakkında bazı sorularım olacak

vps aldığımız zaman hosting ler gibi satıs yapabilirmiyim ve reseller hesabı acabilirmiyim???

ve vps satısı yapan arkadaslar bana ulasabilirlerse sevinirim bu ve bunun gibi sorularım olacak tesekkürler...

natro dan al derim en ucuz orası,
72 ytl aylık 40gb hdd 3ghz 512 ram 10mbit çıkış Türkiye lokasyon.
bildiğin dedicated gibi hiç farkı yok performans bakımından
remote desktop istediğin zaman reset atma şansı istediğin programı kurma şansın var
üstelik mecidiyeköyde makinalar..ben gelecek ay aljam...

AMD Opteron
512 ram
50 GB disk alanı
100 Mbps bağlantı
Linux / Windows işletim sistemi (ikisinden birisi)
Cpanel
4 adet ip numarası
aylık 1500gb bw

bu özellikler nasıl Peki?

Merhaba Aldığınız VPS De Reseller Ve Host Açabılırsınız.. İlgilenırsenız Msn Adresımı BIrakıyorum Oradan gereklı Konuları GOreselım..

[email protected]

M.Hizmet' Alıntı:
Merhaba Aldığınız VPS De Reseller Ve Host Açabılırsınız.. İlgilenırsenız Msn Adresımı BIrakıyorum Oradan gereklı Konuları GOreselım..

[email protected]

arkadaş daha dün kendisi vps arıyordu şu anda vps satmayamı başladın murat ayrıca arkadaş tam bir kolpacıdır webmaster forumlarındada onaylanmıştır uzak durun alışveriş falan yapayım demeyin dolandırılırsınız

M.Hizmet' Alıntı:

[email protected]

arkadaş daha dün kendisi vps arıyordu şu anda vps satmayamı başladın murat ayrıca arkadaş tam bir kolpacıdır webmaster forumlarındada onaylanmıştır uzak durun alışveriş falan yapayım demeyin dolandırılırsınız mümkünse msn adresi dahi forumdan yasaklansın :)

pardon ama snaırım birinle karıştırdın bildik bilmedik yere karalama yapmayın lütfen..

M.Hizmet' Alıntı:
pardon ama snaırım birinle karıştırdın bildik bilmedik yere karalama yapmayın lütfen..

yok hyr kimseyle karıştırmadımki emin olmadan asla böyle ithamlarda bulunmam

sen sanıyorsunki web çok büyük bir ortam vurur vurur geçerim ama yanılıyorsun bak dolandırıcı damgan her yerde karşına çıkıyor ve sonrada birisiylemi karıştırdın diyerek sıyrılmaya çalışıyorsun keşke milleti dolandırmadan önçe düşünseydin

Bir kez daha uyarıyorum arkadaşlar asla bu adamla iş yapmayın mümkünse msninizi bile eklemeyin başınız ağrımasın söylediklerimide isteyene ispatlarım

merhaba

merhaba
aylık 75 YTL ye VPS veren bir yer var.
isteyen olursa incelesin.
Üstelik TR Lokasyonlu bir vps server.

---------------------------------------------------------------------------------------------
VPS Sunucu 1

Dual Xeon 2.8 Ghz 4 CPU Extreme 64 Bit
Windows Server 2003 / Redhat Fedora Core 3 Plesk 7.5.6 Panel / C-Panel
20 GB HDD
500 GB BW
256 RAM
2 Adet IP
100 Mbit Uplink
Lokasyon TR

Aylık: 75 YTL
Yıllık: 750 YTL
---------------------------------------------------------------------------------------------

işletim sistemleri ve panel sistemleri ücretsizdir.
ekstra ücret ödemiyorsunuz.

http://www.batiserver.net/vpssunucu.php
[email protected]

life35' Alıntı:
yok hyr kimseyle karıştırmadımki emin olmadan asla böyle ithamlarda bulunmam

sen sanıyorsunki web çok büyük bir ortam vurur vurur geçerim ama yanılıyorsun bak dolandırıcı damgan her yerde karşına çıkıyor ve sonrada birisiylemi karıştırdın diyerek sıyrılmaya çalışıyorsun keşke milleti dolandırmadan önçe düşünseydin

Bir kez daha uyarıyorum arkadaşlar asla bu adamla iş yapmayın mümkünse msninizi bile eklemeyin başınız ağrımasın söylediklerimide isteyene ispatlarım

ulen dengesiz herif benim neyimi gördün kimi dolandırmışım bir ton müşterim var sor bakalım dolandırmışmıyım ?
senin ne haltlar yedığını bılıyoruz koçum sen kafanı yorma.

M.Hizmet' Alıntı:
ulen dengesiz herif benim neyimi gördün kimi dolandırmışım bir ton müşterim var sor bakalım dolandırmışmıyım ?

onlarca müşterin varmış banada msnden aylık 5000dolar kazandığını söylüyordun fakat iyinette 1dolar dileniyordun...Şimidede onlarca müşterinden bahsediyorsun bulmuşsundur bir kaç keriz Çok ilginç yawwww :)

hadi canım hadi r10da konuların halen duruyor dolandırıcı damgası vurularak banlandın

M.Hizmet' Alıntı:

onlarca müşterin varmış banada msnden aylık 5000dolar kazandığını söylüyordun fakat iyinette 1dolar dileniyordun...Şimidede onlarca müşterinden bahsediyorsun bulmuşsundur bir kaç keriz Çok ilginç yawwww :)

hadi canım hadi r10da konuların halen duruyor dolandırıcı damgası vurularak banlandın

benim bildiğim burada msn/mail adresi falan vermek yasak ne olmus buraya???

ulan hayvan herif mıllete vps satıosun hesapta paralarını alıp neden acmıyorsun vps lerı dolandırıcı herıf..

M.Hizmet' Alıntı:
ulan hayvan herif mıllete vps satıosun hesapta paralarını alıp neden acmıyorsun vps lerı dolandırıcı herıf..

Murat sende her türlü şey var

Şimdide iftiramı atıyorsun ben bırak vpsyi host dahi satmadım satmıyorumda.VPS satıyor olsam arkadaşa teklif sunardım sor bakalım teklifte bulunmuşmuyum

Neyse daha fazla konuyu uzatmıcam konuyu açan arkadaştanda özür dilerim konu dağıldı ama kusura bakmasın böyle dolandırıcılara rast gelindiğinde herkesin uyarılması adına yorumda bulunulması diye düşünüyorum son kezde tekrarlıyorum bu adamdan uzak durun dolandırıcı üçkağıtçı olduğu kanıtlanmış bir dolandırıcıdır

Geri