VoLkan'a 7 Dikiş!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-0 yendiği maçta sakatlanan Volkan Demirel'e 7 dikiş atıldı.

133133.jpg

Turkcell Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup ettiği maçta, 55. dakikada rakibiyle girdiği mücadelede göğsüne darbe alan ve ardından rakibi Eren'e Volkan Demirel kırmızı kart gördü.

Pozisyon sonrasında yerden kalkamayan oyuncu, hastaneye sevk edildi. Koltuk altında 3 cm'lik yırtık olan Volkan'a 7 dikiş atıldı.

Volkan hatanede yaptığı açıklamada, "Canım çok yanmıştı. O verdiğim bir anlık tepkiydi. Göğsümde 3 santimlik yırtık var. 7 dikiş atıldı. Biraz daha aşağı gelse daha kötü sonuçlar olabilirdi. Kırmızı kart için ise takdir tamamen hakemindir. İnşallah en kısa zamanda düzelirim ve takımıma katılırım" dedi.

VoLkan Kırmızı Kart Gördü!!!

Kayserispor maçında rakibine tekme atan Volkan Demirel, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

133127.jpg

Turkcell Süper Lig'deki Kayserispor-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe'den kaleci Volkan, 55. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, Eren'le girdiği mücadele sonucunda sakatlandı ve rakibine yerde tekme attığı için kırmızı kart gördü.

Haberturk

Bir voLkan sakatLanır ceza aLır. . .
Nöbetci VoLkan aLır KaLeyi. . .

ayıp ya yapılır mı bu walla ayıp böle şeyleri hiç sevmiyorum sporcusunuz kardeşim siz bu ne ya ayıp.
Volkanda halkı walla ama , iyi yapmış vurmakla ama vurmasaydı daha iyi olurdu.
Kaedeş haber için teşekkürler maçı izleyememiştim olayı net şekilde ögrenmiş oldum.

Geri