Volkan Fenerbahçeye Rest Çekti

Titanik19

Banned
Reaction score
0
"Deivid kadar değerim yok mu?"
Volkan'ın bugüne kadar imza atmamasının perde arkası ortaya çıktı.

1415x08.jpg

Volkan Demirel, Brezilyalı yıldızın aldığı 2.3 milyon euroyu örnek göstererek 2 milyon euro istedi. Yönetimin yaptığı teklif 1.3 milyon dolar.

İç transfer Fenerbahçe’de sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Lugano’yla yapılan görüşmelerde bir sonuç alamayan sarı-lacivertli ekipte, Volkan Demirel’in bugüne kadar imza atmamasının perde arkası da ortaya çıktı. Yönetimin “Seninle devam etmek istiyoruz” dediği tecrübeli file bekçisinin yapılan görüşmelerde baz aldığı ücret Deivid De Souza’ya ödenen 2.3 milyon euroydu.

"NEDEN DAHA AZ ALAYIM?"

Volkan Demirel’in yönetime, “Deivid kadar değerim yok mu? Neden ondan az para alayım?” dediği öğrenildi. 2.3 milyon eurodan kapıyı açan milli eldiven son olarak 2 milyon euroya inerken, buna karşın Fenerbahçe yönetiminin son teklifi yıllık 1 milyon dolar olan Volkan’ın yıllık ücretini 1.3 milyon dolara çıkarmak oldu.

İki taraf arasındaki uçurum dikkat çekerken, Volkan Demirel’in Fenerbahçe’de kalmasının da mevcut şartlar itibarıyla zora girdiği öğrenildi. Bu gelişme sonrası hem Volkan, hem de F.Bahçe’de alternatif arayışları başladı. Volkan’a Newcastle United ve Atletico Madrid’in menajeri aracılığıyla teklif yaptığı, tecrübeli file bekçisinin de İspanya’ya sıcak baktığı öğrenildi. F.Bahçe ise, Atletico Madrid’in file bekçisi Leo Franco ve Carlos Kameni üzerinde duruyor.

Haberturk

ben böyLe haberLere inanmıyorum yani bugün hiçbir Türk futboLcusu bu şımarıkLıkLarı yapmaz emin oLun medyanın yanLışLarı bunLar..

voLkana 2miLyon euro verecek başka kLüp varsa durmasın hemen gitsin

bunuda kaçırında elinizde ne var ne yok bişi kalmasın

Tuncay meselesinin aynısı Volkan'da yaşanıyor anlaşılan. Tuncay başkanla olan görüşmesinde Kezman'dan sadece 1 lira fazla ver başkan kalayım demişti. Volkan'da Deivid kadar değerim yok mu diye soruyor aslına bakılırsa yönetim hatalı elindeki değerleri bir bir kaybedersen takım diye bir şey kalmayacak ortada...

Bencede Deivid e 2.3 Milyon Euro alıyorsa Volkanın da %100 ondan fazla alması lazım bu sezon Deivid i sakatlık bayağı yıpratmış... Geçen hafta Uğur Boral'la tartıştı...Bu haftada Emre Belözoğlu ile bana göre Deivid in gönderilmesi gerekiyor gibi geliyor...

Not:Zaten Aziz Yıldırım kupayı alamassak 8 oyuncu takımdan ayrılıcağını söylemişti...Belki Volkan da bunlarda birisi...

evet volkan bazen şımarıyor ama bu konuda kesinlikle haklı.
profesyonel oyuncular iyi paralar kazanıyorlar, deivid profesyonelse volkan ondan daha profesyonel ve daha çok işe yarıyor. FB kulübünün yanlış transfer politikalarını bırakıp kendi değerli oyunculara gereken değeri vermeli, misal aurelio misal tuncay...

ama sonuçta herşey FB için olmalı...

volkan çok haklı arkadaşlar k.bakmayın ama bana göre takımın en iyiside volkan oda giderse gülerim ben bu fenerbahçeye

Volkanı Sonuna Kadar Destekliyorum.Aldığı Para Çok Az Avrupadaki Kulüpler Volkanı Her An Kapabilir.Türk Futbolculara Saygı Kalmamış.

Yemişim Onun Restini Avrupa'ya Gitsin O Zaman GöreLim 2 Senede Dönüp GeLeceği Yer Yine Fener...

Rüştü'nün Düştüğü HaLi DüşünmeLi...

2002'de Dünya'nın En İyi 4-5 KaLeciden Biriyken Bir Anda YokoLdu...

Bazı ŞeyLeri DikkatLi DüşünmeLi TartmaLı, Ben OLdum HavaLarına GirenLeri Çok Gördü Bu ÜLke...

versinler abi adamın hakkı kimse kimsenin hakkını yemesin guiza denen copcopa verdik o kadar parayı ne oldu sanki bi işe mi yaradı besiktası mahfetmekten baska haram olsun onun aldığı paraya helal olsn volkana

Geri