Volkan Demirel Atılışı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Mrb. Bu Traji Komik Maçı Naklen İzledim .. Pozisyonu Kendi Tarzımla Anlatıyım Dedim :durdurun

Defanstan Uzun Bir Top Atılıyor ..

Evet Ofsayt yok .. kafaa ve volkan Geliyor ..

Volkan uçuyorr .. Futbolcu Volkandan önce vurduğu için Penaltı !.

Volkan İtirraz Ediyor Carlos Hakeme Bİrşeyler Anlatmaya Çalışıyor Ama Karar Değişmiyor

PENALTI..

Kadir Topun Başında Hakem Düdüğü Çaldı Vurduuuuuuuuuuuuu ve OUT !..

Volkan Ayağa Kalktı

-Hocam Yukarda ALLAH var ALLAH
Hocam ALLAH var
Hocam ALLAH .. ALLAH ALLAH NOLDU HOCAM ?

-Eee Goçum Yukarda ALLAH varda Yerdede Ben VarIm :Sopa (K.KART)

Maç Gerildi Carlos Hakeme El Kol Yaparken Hakem Elini Carlosun..:durdurun Carlos ve Sarı Kart ..

Can Kalede Son Dakkalar Maç Bitiyor..
Carlos Topu Hakeme Atıyor + Hakeme El Kol Hareketleri Devam Ediyor Ama Kırmızı Hala Yok..
Bir Fener Maçı Daha Böyle Bitiyor..

Herkez taktı 2ci sarı karta yenilmişiz olmuş bitmiş neyi tartışmaya çalışıosunuz anlamış değilim..

sonu olmamış usta
Carlos Topu Hakeme Atıyor + Hakeme El Kol Hareketleri Devam Ediyor Ama Kırmızı Hala Yok..
sonunu böyle yazmayacaktın şöyle yazacaktın
ligin ilk haftasında olduğu gibi hakem yine maçı katletti ve fenerin 3 puan almasını engelledi diye yazman gerekirdi...

Aslında 1.Hareket Direk Kırmızıda Hakem Acıdı :D
R.Carlos Da Saten Maçtan Sonraki Hareketten Önce Atılmas qerekti.

sonu olmamış usta
sonunu böyle yazmayacaktın şöyle yazacaktın
ligin ilk haftasında olduğu gibi hakem yine maçı katletti ve fenerin 3 puan almasını engelledi diye yazman gerekirdi...

Yürektenmi Söylüyorsun Bunu ?..

Bak Ben GS liyim.. Hakem Hakkımızı Yemedi Felan Demiyorum..

Servete Yapılan Pozisyona PenAltı Ama Israrcı Değiliz ..

Antalya Son Dakkada Değil Daha Önce 10 Kişi Kalmalıydı Demiyorum ..

Bizimkilerin Hatası Pozisyonları Cömert Harcadılar ..

Ama Siz FB Liler ..
Guizanın Pasını ML Burak Atamadı Demessiniz Hakem Dersiniz..

Yürektenmi Söylüyorsun Bunu ?..

Bak Ben GS liyim.. Hakem Hakkımızı Yemedi Felan Demiyorum..

Servete Yapılan Pozisyona PenAltı Ama Israrcı Değiliz ..

Antalya Son Dakkada Değil Daha Önce 10 Kişi Kalmalıydı Demiyorum ..

Bizimkilerin Hatası Pozisyonları Cömert Harcadılar ..

Ama Siz FB Liler ..
Guizanın Pasını ML Burak Atamadı Demessiniz Hakem Dersiniz..

dostum biz yüreğimizle sever yüreğimizle söyleriz ilk maç fb-gaziantep %100 penaltı artı kırmızı kart verilmedi biz bu maçta kötü oynadık inkar etmiyorum ama o penaltı verilseydi o maç aynı kalırmıydı ben burda gs ı tartışmıyorum maçlarını izlemedim görmediğim bişi hakkında yorum yapmam gel gelelim son maça o penaltı pozisyonu penaltı mı allah için konuş volkan elini yukarı kaldırıp allah ı işaret etti diye sarı kart vermek hakmı maçı izledim diyorsun fenerbahçenin bütün ataklarını hakem kesti yalan mı bütün ikili pozisyonlarda hep fenerbahçe alehine düdük çaldı yalan mı ben seninle bu konuyu tartışmak istemem çünkü sen gs lısın istesende istemesende tarafsız gözle bakamazsın bende bakamam senin durumun da VE BİLİYORMUSUN BU HAKEMLER SADECE TÜRKİYEDE GÖREV YAPIYOR BAŞKA ULUSLAR ARASI ORGANIZASYONA ATANMIYOR SENCE BUNUN DA BİR SEBEBİ OLMALI DEĞİL Mİİİİ

kardeşim fb yenilmiş neredeyse hiç süper lig tecrübesi olmayan 2. kalecisine kalmıs ve 3 macta 2. yenilgisini almış hala neyle uğraşiyosun
şahsen bir fenerli olarak eğer vederson sakat olmasaydı r.carlosun atılmasını isterdim ama maç zaten bittikten sonra kendisine bilmediği bi dilde ne deiğini anlamadan kırmızı vermek yanlış olur sonucta belli bi pozisyona itiraz diil.

dostum biz yüreğimizle sever yüreğimizle söyleriz ilk maç fb-gaziantep %100 penaltı artı kırmızı kart verilmedi biz bu maçta kötü oynadık inkar etmiyorum ama o penaltı verilseydi o maç aynı kalırmıydı ben burda gs ı tartışmıyorum maçlarını izlemedim görmediğim bişi hakkında yorum yapmam gel gelelim son maça o penaltı pozisyonu penaltı mı allah için konuş volkan elini yukarı kaldırıp allah ı işaret etti diye sarı kart vermek hakmı maçı izledim diyorsun fenerbahçenin bütün ataklarını hakem kesti yalan mı bütün ikili pozisyonlarda hep fenerbahçe alehine düdük çaldı yalan mı ben seninle bu konuyu tartışmak istemem çünkü sen gs lısın istesende istemesende tarafsız gözle bakamazsın bende bakamam senin durumun da VE BİLİYORMUSUN BU HAKEMLER SADECE TÜRKİYEDE GÖREV YAPIYOR BAŞKA ULUSLAR ARASI ORGANIZASYONA ATANMIYOR SENCE BUNUN DA BİR SEBEBİ OLMALI DEĞİL Mİİİİ
kardeşim cok haklısın liglerinde bizim anadolu takımlarından daha iyi takımlar bulunmayan isveçin isviçrenin norveçin hakemleri şampiyonlar liginde avrupa kupasında maç yönetio neden çünkü heriflerin cebine giren her kuruştan devletin haberi var ayrıca bunlaraacımıyolar tek bi küçük hatada insandır yapar demiyip kaç hafta maç vermiolar bunu yapmazsan bu duruma düşersin sonra konuşsunlar anadolu takımlarının hakkı yeniyo tabi yenir sen büyük takımlardan hakemlere geçen parayı denetlemezsen yenir tabi

Spor bölümüne taşınmıştır..

Çok gereksiz , saçma sapan acılmış bi konu.Çok biLiosan git hakem oL burda geLip ona buna Laf carptırma.KartLarı saysaydık penaLtıLarı saysaydık suraya yüzLerce konu acardık.
Konunun amacı beLLi zatn cümLeLerin sonunda beLLi oLuo kışkırtma maksatLı oLdugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri