Volkan çıldırttı ... Gitsin mi ? Kalsın mı ?

Volkan çıldırttı ... Gitsin mi ? Kalsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    78

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
25a3yo7.gif

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın file bekçisi Volkan Demirel, Kiev maçında yediği golle sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkarttı.

5-2'lik Arsenal ve 2-1'lik Porto maçında da hatalı goller yiyen Volkan, bu akşam da aynı şeyi yaptı.

Milli kaleci 20. dakikada gelişen Kiev atağında kalesini hatalı bir şekilde terk etti ve hatalı bir gol yedi.

87. dakikada yine benzer bir pozisyon yaşandı ve Volkan yine erken çıktı. Kravets bekletmeden vurdu. Filelere doğru giden topu son anda Edu önledi.

Hürriyet​

KaLsın KaLsın =)

Zaten Türkiyede Volkan'dan başka eleştirilecek kaleci yok.Adamın her hareketi hata.Bence üstüne çok gidiyor bizim basın.G.S'nin kalecisi De Santhis ve BJK'nin kalecesi Rüştü'nün yaptığı hataları insanlar görmez.Bizim basın onlarda körleşir ama iş Fenere geldiğinde eleştir.

yerli kaleci yerine alinamayacak yabanci bakilacak.. eger kaliteli ve uygun birisi olursa gitsin.. ama diger acidanda cok iyi gunlerinide hatirliyorum kararsiz kaldim acikcasi..

voLkan yüzünden fenerbahçe geçen sene ve bu sene neler kaybetti neler.. hala iyi kaleci diyen arkadaşlar var anlamıyorum ya...
Fenerbahce kesinlikle ıyı bır kaleci alsın ve voLkan'da yedek oturmayı sorun yapacagı ıcın gitsin...

KaLSınnnnnnn :D:D:D

Ben volkan babacan a şans werilmesi gerektğini düşünüyorum büyük yetenek o çocuk

Gitsin yerinede Ankaragücünün kalecisi Serkan yada Denizlisporlu Cenk alınsın..Volkandan on gömlek üstün kaleciler

kalmalı ama onu yedek bırakabilecek bi kaleci mutlaka alınmalı serdar varken çok daha iyiydi volkan

kalsında ama çu kararsız birden açılmaları yokmu insanı deliyor ediyor :D sonrada gol oluyor ..

Bence GiTSiN ÇüNKi Ben aNTi FBLi oLDuĞuM iÇiN :D

Bence GiTSiN ÇüNKi Ben aNTi FBLi oLDuĞuM iÇiN :D :goz:

eğer yerine daha iyisi alınacaksa kalması gerekmez

Geri