Vmware tools sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylet

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar gecen gun bır ubuntu kurdum fakat ondan sonra Vmware tools'u kuramadım bır yardımcı olursanız sevınırım nasıl kurulur ve karsılasa bılecegım sorunlar nelerdır bıraz ayrıntılı anlatısanız sevınırım tesekkurler

vmware i açıp işletim sistemini başlattıktan ve açıldıktan sonra (login ve pass i geçip sistemi açtıktan sonra) vmware menüsünde VM menüsünün altında Intall vmware toolsa tıklayın. vmware otomatik olarak kuruluma başlayacaktır. vmware tools olmadan çok performanslı çalışmaz zaten mutlaka kurun.

vmware i açıp işletim sistemini başlattıktan ve açıldıktan sonra (login ve pass i geçip sistemi açtıktan sonra) vmware menüsünde VM menüsünün altında Intall vmware toolsa tıklayın. vmware otomatik olarak kuruluma başlayacaktır. vmware tools olmadan çok performanslı çalışmaz zaten mutlaka kurun.

Hocam bende ayrı netten bulup indirmeye çalışıyordum sağolasın:)Kendi indiriyo zahmetsiz.

arkadaşlar ben vmware kurduktan sonra tüm işlemler tamamlandı ancak bir işletim sisteminden diğerine dosya aktarımı yapamıyorum bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Kuralları okuyalım..

Okuma alışkanlığı kazanırsak, zaten çoğu sorunumuzun okumamaktan kaynaklandığını anlayacağız..

Kapalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri