Vize Açılımı DEVRİM OLDU

GemaR

Banned
Reaction score
0
Akşam, 15 Kasım 2009​

vize_suriye_aksam151109.jpg

MEKSİKA İLE DE VİZE KALKIYOR

Risalehaber, 11 Aralık 2009

meksikavizekalkti_meksikal111209.jpg

MEKSİKA İLE DE VİZELER KALKIYOR
Başbakan Erdoğan, ABD ve Meksika’ya yaptığı resmi ziyaretlerin dönüşünde ziyareti değerlendirdi. Meksika ile benzer ülkeler olduğumuza değinen Erdoğan, ziyaretini değerlendirdiği konuşmasında “Hem ekonomik konuları hem de dünyayı ilgilendiren konuları ele alabilecek 2 ülkeyiz. Vize gibi bazı sıkıntılar olduğu söyleniyordu. Çok girişli bir vize sözü verildi. Bu vizeyle birlikte gidiş gelişler daha rahat olacak. Vize kolaylığı sağlanacak” dedi.​

TÜRKİYE BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ BİR MODEL​

Tercüman, 27 Kasım 2009

liderturk_tercuman271109.jpg

TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ İÇİN ŞİMDİ SIRA PASAPORTLARIN KALDIRILMASINDA​

Gaziantepgüncel, 11 Aralık 2009​

pasaportlarinkalkmasi_gaziantepguncel_111209.jpg

Vize Kalktı, Sıra Pasaportsuz Geçişte

Gaziantep Güncel Haber internet sitesinde Türkiye’nin Halep Başkonsolosu Adnan Keçeci, ve Ticaret Ateşesi Kadir Yazıhan’ın Gaziantep gezisi hakkında bilgiler yer aldı. Bu ziyaret esnasında Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, “Son dönemde iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla gerçekten olumlu ve önemli adımlar atıldı. ŞİMDİ AMACIMIZ İKİ ÜLKE ARASINDA PASAPORTSUZ GEÇİŞİ SAĞLAYABİLMEK. BU YÖNDE GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR. SURİYE ve TÜRKİYE ARASINDA PASAPORTSUZ GEÇİŞİ SAĞLAYABİLİRSEK, İLİŞKİLERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ YÖNÜNDE DAHA HIZLI YOL ALABİLİR, İLİŞKİLERE YENİ BİR İVME KAZANDIRABİLİRİZ” dedi.

Halep Başkonsolosu Adnan Keçeci de yaptığı konuşmasında, “Son dönemde iki ülke arasındaki ilişkilerde kısa sürede önemli mesafeler alındığını, özellikle GTO Meclisi’nin Halep’e gezi gerçekleştirmesinin kent ve ülkede olumlu etkisi olduğunu” belirtti. Sn. Keçeci “Bu tür ZİYARETLERİN TÜRK TARAFININ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEK İÇİN SAMİMİYETİNİN ve GAYRETİNİN BİR GÖSTERGESİ OLARAK ALGILANDIĞINI” söyledi. “Bu tür ziyaretlerin tekrarlanmasında yarar gördüklerini” iletti.​

TÜRKİYE'DE YAŞAYAN HERKES KARDEŞTİR

Star, 21 Aralık 2008​

birlik_star_211208.jpg

BU ÜLKEYİ VATAN GÖREN HERKES BİR​

Başbakan Erdoğan, Bursa’da toplu konutların teslim töreninde yaptığı konuşmada, kimseye ayrımcı gözlerle bakmadıklarını belirterek “Türk-Kürt-Arap-Ermeni ya da Rum, yerli veya muhacir olsun, bu ülkeyi vatan gören herkes bizim için birdir” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ayrıca “ Kürt kardeşime bakışımla, Türk kardeşime bakışım arasında en ufak fark yok. İzmir, Konya bizim için ne kadar önemliyse, Diyarbakır, Tunceli de o kadar önemli” dedi.​

Türk-İslam yolcusu
Alıntı 2 3 4 5
Selametle....

ben bu adamın abi orayı burayı özelleştirmesine bide bu son olaylarda kürt açılımı pkk lıların karşılanması bunlara sessiz kalındığı için bide çok çaldığı için sevmiyorum geçen bmv x5 de çarşaflı bi kadın gördüm arabayı kendi kullanıyodu arkada da akp flaması vardı orada dedim ki işte gerçekten çalıyorlar. ama dış politikası son zamanlarda ki vize olayları felan güzel işler ama çok çalıyorlar be abi öyle böyle deil.

ben bu adamın abi orayı burayı özelleştirmesine bide bu son olaylarda kürt açılımı pkk lıların karşılanması bunlara sessiz kalındığı için bide çok çaldığı için sevmiyorum geçen bmv x5 de çarşaflı bi kadın gördüm arabayı kendi kullanıyodu arkada da akp flaması vardı orada dedim ki işte gerçekten çalıyorlar. ama dış politikası son zamanlarda ki vize olayları felan güzel işler ama çok çalıyorlar be abi öyle böyle deil.

Sana şunu söyleyeyim Efendimiz(sav) gibi bir kulun yanındakilerden bile münafık çıkmıştır.Kainatın Reisi olan Efendimiz(sav) kötü biriymiydi peki?
Bu yüzylada gelen Hz.Mehdi(as) içinde münafıklar çıkacak peki Hz.Mehdi(as) kötü birimi?
Hzİsa(as) ma ihanet eden Yuda iskaryot hani şu çarmıha gerilen peki Hz.İsa(as) kötümüydü?
Tabiki hayır.

Ben Erdoğan'ın samimiyetine inanıyorum Arınç:'ında Gül'ünde ama içlerinde münafık çıkabilir ona ne diyebilirim.Bağnazlığın alemi yok.....

Geri