Visual Studio Acil Yardım

BasicLife

New member
Reaction score
0
Epilepsiye olan önyargının aşılması İçin birlik ol
Arkadaşlar Yeni Aldığım Pc me Visual Studio 2008 Kurdum

İşletim Sistemim Vista

Kurduktan Sonra Windows Form'u Seçtiğimde İste

Bu Hatayı Veriyor ;

'Requested registry accsess is not allowed'

Nette Aradım Çözüm Yollarına Baktım

Microsofttaan

SubInACL (SubInACL.exe)

İndirdim Kurdum Yine Olmadı

Yardım Edebilirmisiniz?

Hangi sürümü kullanıyorsun vistanın

bi sorun çıkmaması lazım yeniden kurmayı denedinmi ama bi sorunda var bazan o lanet visual basic kurulum hatası verdimi hep veriyo senin işletim sisteminin orantısıyla alakalı çoğu zaman fakültede bu tür hatalarla karşılaştım ne yaptıysam olmadı ama tuaftır formatladıktan sonra bilgisayarı sorunsuz kurulum elde ettim visual basic 2008 serisi en iyi kurulum vistada elde ediliyo yazılımı zamanı aynı periyotta çünki belki fark etmişsindir visual basic 6.0 ı vistaya kurmaya çalıştığında daha fazla uyarıyla karşılaşırsın bana sorarsan unistaller gibi kaldırma programlarıyla regeditte iz kalmayacak şekilde kurulumu kaldır tekrar dene kolay gelsin

Bu sorunu ben programcılığa ilk başladığım yıllarda yaşamıştım :) batch dosyasına sıralı komutları yazarak çözüyorduk hatayı google'da arattım ve aynı cevabı buldum yardımcı olması dileğiyle. Windows 7 de sorun çıkarmaz sorunu yaşayalı yaklaşık 1 ay olmuş ama en azından daha sonra bu sorunu yaşayanlara yol göstermiş olur.

Bu hatayı gidermek için Microsoft‘un Subinacl setup’ını indirip kurmalısınız.

Ayarları değiştirmeden kurduysanız “C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools” klasörünü açarak PATCH.bat adında bir dosya oluşturun ve içerisine aşağıdakini yazın:

Alıntı:
1.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.vbproj.9.0 /grant=administrators=f
2.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.vbproj.9.0 /grant=users=f
3.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.vbproj.9.0 /grant=system=f
4.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.csproj.9.0 /grant=administrators=f
5.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.csproj.9.0 /grant=users=f
6.
subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT\VisualStudio.csproj.9.0 /grant=system=f

Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Komut İstemi sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır dedikten sonra, PATCH.bat dosyasının olduğu yere cmd‘den gidip, PATCH.bat dosyasını çalıştırırsanız, sorunu gidermiş olursunuz. (ALINTI)

DostumHaftaya Windows 7 Kuracağım Acaba Onuda Destekliyormu

Windows 7'yi Kur Daha Sonra,
Sırasıyla İlk Önce SQL SERVER Kur,
Daha Sonra Üzerine Visual Studio'yu Kur Visual Studio'yu Kurarken Sağ Click Yönetici Olarak Kurmanı Öneririm,
Bu İki Programı Sorunsuz Bir Şekilde Kurduktan Sonra
Bu Programları Çalıştırmadan Güncellemeleri Aç Bütün Güncellemeleri Kur Özellikle
SQL SERVER Service Pack 2 Ve Visual Studio Service Pack 1 Kurmayı Unutma,
Takıldığın Yer Olursa Bana PM'den Ulaşabilirsin Genelde Müsaitim Elimden Geldiğince Yazılım Konusunda Yardımcı Olmaya Çalışırım.

Geri