Visual Basic Yardım

Leaker

New member
Reaction score
0
ilk olarak herkeze merhaba.Konumu yanlış yere yada yanlış şekilde açtıysam uyarın.Forumlarınızda henüz yeniyim.Benim Visual Basic ile ilgili birkaç sorum olucak.[Visual Basic'te de henüz yeniyim :)] Bir Buton yaptım meseLa.Butona tıklayınca bir dosyanın açılmasını istiyorum [örn:C:\Program Files\Dosyaad] bunu nasıl yapabilirim ? Birde yine bir butona tıklayınca bir web sitesi açılmasını istiyorum. Bu konularda yardım ederseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler...

shell komutu kullanman gerek ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum

Tam bir cevap alabilir miyim yoksa :vur

leaker kardeşim

böyle

MessageBox.Show("dosyaadı!")

arkadaşım bu örneklerin çözümlerini bulabildin mi, bulamadıysan istersen yardım edebilirim :)

umutbaba saol ama olmadı belkide ben yapamadım .

Arkadaşlar visual basic te yeniyim Bu şekilde menü hazırlıyacağım ancak nasıl başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa bekliyorum menü şöyle
tarih saat belge no (bir sayaç koymak istiyorum) ad soy ad hanesi - diger ikincii ad soy ad tel nosu gsm no su 5 adet menü var yok işaretlemeli ve yazıya dökme işlemi tümünü nasıl yapabilirim konusunda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkür ederim
SAYGILARIMLA sergen

Dosya açmak için: Shell "C:\deneme.exe"

internet sayfası için: Shell "explorer.exe http:\\www.hackhell.com"

lütfen yardımcı olun bna:(:(

slm arkdaslar vısual basıc ogrencısıyım hcammız sagolsun bı yııllık odew werdı su doku yapamıorum bna yardımcı olabılecek bırılerı war mı[email protected] ekleyınn:(:(:(

Geri