vistayı yükleyen deneyimli kişiler lütfen bana yardım edin

silver021

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben vistanın 27 partınıda indirdim ama bir türlü açamıyorum açmaya çalıştığımda 3 4 dakka bekliyorum ve arkadaından bir tek text dosyası içindede

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.

yazıyor bu nedemek vista kuranlar bilir lütfen bana yardım edin acele gece gece yarın okulum var

ya lütfen biri duysun artık sesimi lütfen lütfen lütfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vistada problem yaşıorum winrardan nasıl çıkartıcağımı bilemiorum vista yükleyen insanlar bilir lütfen yüklemişseniz eğer banda bu konuda yardım edin :(

kardeş bi tane yeni klasör oluştur... indirdiğin rar dosyalarının hepsini seç, birinin üzerine sağtıkla ve dosyaları klasöre çıkart sekmesine tıkla.. sana nereye çıkartacağı ile ilgili bi pencere çıkacak.. burada oluşturduğun klasör neredeyse o bölümü seç.. ve bekle... bi süre sonra rarların hepsini belirttiğin klasöre çıkartacaktır.. hepsini çıkarttıktan sonra klasöre bak.. yanlız dikkat et, eğer indirdiğin dosya .iso uzantılı ise sende rar arşivi gibi görünecektir, aldırma bir problemle karşılaşmazsın.. neroda kalıbı diske yazdır seçeneği ile dvd ye yazdırabilirsin.. neroda kalıbı dvdye yazdır dersen karşına bi pencere çıkacak, orada indirdiğin .iso uzantılı dosyayı göster.. ve yüklemeye başla...
bu saatte elimden gelen bu :D cümleler abuk subuk olmuş olabilir. ama anlamışsındır umarım.. bi sorun olursa yardım ederim tekrar..

Arkadaşın anlattığına ek olarak şayet sen indirdiğin partlar şifreli ise indiridğin siteye iyi bir bak zira orda rar şifresi diye yazar onu çıkarırken yaz yoksa boş klasörden başka herhangi bişi bulamazsın. yazdırma işlemi ise biyolog,un anlattığını uygula problemle karşılaşmazsın...

saolun arkdaşlar bu kadar zahmet edip yardım ettiniz ben ztn daha önce bunu halletmeq için hackhellde dolaştım solariz abimin talimatlarını dinledim ve şu anda kendime türkçe vistayı sorunsuzca yükledim ne zmndır vista ultimate türkçe olsun die didiniodum iki günde indirdim 27 partı ve rapid sıkıntısı ztn moralimi bozmaya birebir bi meseleydi bu kadar uğraştan sonra emeğimin hakkını aldım. Hackhell.com olmasa napardım bilmiorum her zmn bir numara kalıcaqsın hackhell özellikle solariz abi sen gönlümde bir numarasın agent da ööle ;) :D

Geri