Vistayı Dvdye Kaç Hızda Çekmeliyİm?

ogus06

New member
Reaction score
0
Mrb Arkadaşlar ben vista home premium indirdm ama Dvdye kaç Hızda Çekmeliyim Bana Bi YAzdımcı Olur muSunuz???

Çook saolun teşekkür ederm arkadaşlar bi deneyeceğim

8x yada 16x yeterLi düzeydedir... 18 yada 24x de dvd room okumaya biLir... ayrıca 8x asagısında 4x Le cekmen haLinde bi coq sorunLa karsılasabilirsin örnegın vista kurarken yukLemenın yarıda kaLması gibi...

dediğim gibi 8x yada 16x yeterLidir...

İlginizden Dolayı teşekküler arkadaşlar

8x yada 16x yeterLi düzeydedir... 18 yada 24x de dvd room okumaya biLir... ayrıca 8x asagısında 4x Le cekmen haLinde bi coq sorunLa karsılasabilirsin örnegın vista kurarken yukLemenın yarıda kaLması gibi...

bu bilgi için çok tşk ederim abi.bende hep diodum bu kurulum nie yarıda kalıo :D:D:D

Peki Xp için Hangi Hızda Çekmeliyim ?

tercübelerime dayanarak 24x en iyisi diyebilirim, daha aşağıdaki hızlarda yaptığım yazma işlemlerinde kurulum yarıda kaldı...

Abicim yine Ben bi bakar mısın ?

dediğin gibi 8xde çektm ''yükleme yapmak için bir tuşa basın'' yazısı Çıktı bu kezde bir tuşa basıyorum ama Diğer Aşamaya Geçemedm Lütfen bi yardım et abi ya UltraISO programı ile kalıp haline getirmiştm acaba orada mı bi yanlışlık yaptık ki abi ya Lütfen bi İlgilenir misin Abicim Yaa yada Başka Hangi program ile Otomatik açılışlı bi kalıp hazırlayabilirimm ????

Cewabını Heyecanla Bekliyorum Vallahaa:goz:

Cehennem_Zebanisi abi yaw bi cvp yazarmısın ?

Geri