vistanın en beğenilen özelliği hangisi?

nwdwnfds

Banned
Reaction score
0
Itinayla beygir bile terbiye edilir...ayı aslan it
herkes performans yüksekliği sebebiyle xp kullanımına daha sıcak bakıyor ancak xp de olmayan bir çok özellik vista da mevcut bunlardan benim gözüme en çok çarpan etken directx10 ben digital ses kalitesini xp de bulamadım,vista da olağanüstü derecede muhteşem bir ses kalitesi var yoksa benmi yanılıyorum herşey performans değildir zaten vista sp1 de performans sorunlarının birçoğu giderilmiş ayrıca gereksiz ve sistemi çok kasan özellikler kapatılınca xp deki performans hemen hemen yakalanıyor sunduğu görsellikte cabası sizce vistaya geçme zamanı gelmedimi ?
sizin vista işletim sisteminde en beğenilen özelliklerini + ve - lerini paylaşırsanız bizimle güzel olur :victory

şarkıların sesi xp ye göre daha güzel çıkıyor dosya içindeki resimlerin önizleme boyutunun ayarlana bilmesi aero özelliği iyi olan tarafları bana göre bunlar

Her özelliği ile xp yi tek geçer bu vista windows 7 nasıl olucak şimdiden meraklandım.

yeni bir özellğini keşfettim xp de olmayan ReadyBoost özelliği

readyboost flash bellekleri ram olarak kullanabilme özelliği flashdiskinizi bilgisayara taktığınızda readyboost olarak kullanmak istiyormusunuz seçeneği çıkıyor kullanılacak alanı bile seçebiliyoruz ben 4 gblik flash disk taktım pc uçuyo neredeyse xp den daha hızlı.

aero ama lullanamıyom 3d ekran kartım yok:vur

ben size katılmıyorum.vistanın hala çok eksiği var.evet belki service pack 1 ile bazı sorunlar giderilmiş ve bazı özellikler geliştirilmiş olabilir.ama vista hala her programa,yazılıma uyumlu değil.sistem çok kolay bozulabiliyor.özellikle virüs girdiğinde ya da bazı yüklemeler yaptığında sistem hemen bozuluyor.ama bunu düzeltmenin yolu olarak sistemi geri yükleme var.

vista xp ye göre daha iyi donanımlı bilgisayar,daha fazla alan istiyor.benim fikrim vistanın sadece göz boyamak olduğu.tek güzel yanı kenar çubuğu ve teması.orjinal vista kullanıyorum.açıkcası hiç memnun değilim.c sürücüsünün ya da başka sürücünün içinden silme işlemi yapmak için 3 kez onay vermek gerekiyor.taşıma,silme,kopyalama,v.b. işlemler xp ye göre oldukça yavaş.ayrıca tüm güncelleştirmeler yüklü.bence vista henüz kullanım için erken.

bir de vistanın beğendiğim hiçbir özelliği yok!!!

açık olan bi pencereyi küçülttüğünde üstüne geldiğinde o pencerenin içini önizleme yapio değişik bi özellik bence...

ben xp den memnunun
yinede emeğine saygımız var

her durumda vista önde. önce sağlam duruyor. ikinci olarakta görsellik harika.

Bende Xp'den memnunum herşey daha basıt Vista biraz karışık geldi. Belkide alışkanlıktandır.

Vista insanı kendini ayrıcalıklı hissetmesini sağlıyor mesela ben xp temasında normal vista temasına geçince insanın göz zevkine çok iyi hitap ediyor ben yine xp kullanıyorum ama ultimate görünüş temasını kullanıyorum benim istediğimde zaten bu kasmıyorda tema pcyi...

görsellik hız we kenar cubugu içerik gosterme we daha sayamayacagm kadar cok özellik ben ce tamammen linuxtan calıntı ben yeni bi linux kullanıcısıyım ama sunu anladım o kısa surede wista yada mikresoft bes para etmezzz..... herkese saygılarrr

bence sidebar hatta bende vista yüklüyken hürriyetin haber başlıklarıyla hava durumunu hergün ordan takip ediyodum bence en güzel özelliği bu ama bi türlü crack sorununu çözemedim en sonunda çözdüm dedim netten bi crack indirdim bi kaç gün çalıştı sonrada bilgisayarı çökertti bende tekrar xp yüklemek zorunda kaldım

2 hafta öncesine kadar sadece sistem puanlaması hoşuma gidiyordu. Core 2 Duo 2,4GHz E2400 /800MHz işlemcime 5,3 veriyordu, Core 2 duo 2,66GHZ E8200 /1333MHz işlemci aldım 5,0 verdi =) demek oda bi boka yaramıyormuş

gögrürüz yakında xp nin performans hızını:D:D
vista dosyalara ve gerekli yerlere daha hızlı ulaşıyor ve açıyor ayrıca 2 ay sonra kesinlikle vistanın en küçük sorunları bile yok olmuş olacaktır

yav hard disk te çok yer kaplıyor ya buna korsana devammmm

Geri