Vista'lar Win7'ye dönüşsün

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7 Transformation Pack 2 hazır...

Windows 7 çıkmadı ama Vista'yı Windows 7'ye çevirmek artık daha kolay: Transformation Pack 2 hazır.

343t8v4.jpg

WindowsX geliştiricileri Seven Transformation Pack'in yeni bir sürümünü kullanıma açtı. Paket sayesinde Windows 7'nin görünümünü daha şimdiden masaüstünüze getirebilirsiniz. Yeni sürüm sayesinde bu paketten Windows Vista kullanıcıları da yararlanabilecek. Fakat programın sorunsuzca yüklenmesi için kurulumun uyumluluk modunda gerçekleştirilmesi gerekiyor.

İndirme-paketi sadece yeni duvar kâğıtları, ekran koruyucuları, ikonlar, temalar ve yeni bir başlat menüsü içermekle kalmıyor, aynı zamanda süper görev çubuğunun (superbar) fonksiyonelliğini de sunuyor. Pratik: Görev çubuğundaki bir ikona sağ tıkladığınızda o programa ilişkin sık kullanılan dosyalar ve en çok kullanılan fonksiyonlar beliriyor.

Download: Windows 7 Transformation Pack 2

Vistadan memnun biri olarak hiç de gerek yok diye düşünüyorum:)

aynen katılıyorum vistadan memunum.win 7 rc+build sürümünü denedim.ama bana uymadı.şöyle firefox ta internete hiç giremedim diyebilirim.hep hat aldım.belki rc+build te oynamalar fazla olduğundan dır.ben memenun kalmadım.vista win 7 kullan biri bence xp ye dönemez diye düşünüyorum.vista bana göre de iyi.

ŞUNU DEMELİYİM Kİ HADİ XP DEN VİSTAYA GEÇMEK SİSTEM PERFORMANSI AÇISINDAN BEĞENİLMEDİĞİ İÇİN SADECE VİSTA GÖRÜNÜRLÜLÜĞÜNÜ ALMAK İÇİN TRANSFORMATİON PACK LER KULLANILYODU...yani xp nin hızlı sistemi üzerine vista maske si takılyodu...ama bence bir kişi WİN 7 kullanacaksa sadece görünürlülüğü için kullanmaz PERFORMANSI için de kullanır...AYRICA hiçbir TRANSFORMATİON PACK in %100 win seven özellikleri kazandıracağına İNANMIYORUM..
ayrıca resimdeki görüntü basit bir vista temasıyla da elde edilebilir..hiç systemi değiştirmeye gerek yok
ama yine de teşekkürler...

xp sp1 ile xp sp2 nin arasında nasıl fark varsa bunda da böyle... tabi ki seven kadar iyi olamaz ama en azından vista sp1 den daha hızlı ve kullanıslı olur ;)

Bu vistanın hızını düşürebilir,ayrıca vista kendisi zaten iyi durumda şuan servispack2 de kurdugunda zaten hiç bir problem yok.Ben çıktığından beri vista kullanıyorum hiç bir çökme falan meydana gelmedi. vista sadece iyi bir sistem istiyor.en aşağı 2gb remin olucak.
Windows7 yide kimse iyi sanmasın. sadece remden düşürmüşler. vistanın kopyası.
Sistem kaynaklarını daha az yiyor windows7.
Yani 4gb remi olan ciftçekirdekli işlemcisi olan bir kullanıcı vistada yüklese, windows7 de yüklese pek bişey değişiceni sanmıyorum.

vistadan bende arkadaşlar gibi vista home premium kullanıyorum sp1 den sonra sp2 pcme daha bi can verdi =) paylaşım için saol ama renovat arkadaşımızın dediği gibi iyi sağlıklı çalıişan bir sistemi değişmeye gerek yok =)

Geri