Vistadan Xp ye

refko

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar

Bu konu daha önce çok açılmıştır ama mazur görün.

Ben vista kullanıyorum ama activasyon edemediğim içn ne denetim masası var bilgisayarda nede programları görüyorum ..

Kullandığım crackler işe yaramadı zaten performansındanda memnun değilim xp ye dönmek istiyorum ama vistayı kalırırken sorun yaşarsın diyorlar. Benim sorum vistadan hiç kalıntı kalmasın istiyorum bunun için format mı atmam lazım yoksa xp cd sini direk taksam o zaten vistayı siler mi.

Harddisk im sata sanırım ama göremediğim için bilmiyorum. Vista cd si ile başlatığ biçimlendirip biçimlendirme bitince çıkarıpxp yi tak ve tekrar başlat diyorlar öyle olurmu.

Yapacağım ama grei dönüşü yok yarına iş yetiştirmem gerekiyor.

Yardımcı olan olmayan herkese çok tşk.

arkadaşım korma etrafta hazır xp cd-dvd ler var bunlar sayesinde hiç sıkıntı cekmezsin(tek sorunun driver olur onunda kısa sürede bulursun). Örnek vereyim perfect xp(dvd)... bu hazır xp cd veya dvd leri isini görür. xp yi kurarken soruyor c yi sileyim mi d yi sileyim mi diye sen c yi sil diyince c nin içinde ne var ne yok hepsi gider(böylece vista yok olur.bazı vistalarda d ye recorvery klasörünü actığını gördüm sen emin olmak istiyorsan d yide sil format esnasında)
burada dediğim tür hazır xp bulabilirsin;
http://www.hackhell.com/windows-xp/
(türkce dersim zayıftı acık bi şekilde anlatamadım :=) )

Geri